Χαρά Παππά για την κατάθλιψη: Τα τελευταία 12 χρόνια ξυπνάω με ένα βάρος στο στήθος

Χαρά Παππά για την κατάθλιψη: Τα τελευταία 12 χρόνια ξυπνάω με ένα βάρος στο στήθος

Το μοντέλο που έγινε γνωστό από το GNTM μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που βιώνει στη μάχη της με την κατάθλιψη

hara-pappa
Η Χαρά Παππά, το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM μίλησε ανοιχτά για τη μάχη της με την κατάθλιψη.

Στο παρελθόν, είχε αναφερθεί ξανά στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και κατά καιρούς, μοιραζόταν με τους ακόλουθούς της στο Ιnstagram νέα για την κατάστασή της, προσπαθώντας έτσι να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους που περνάνε παρόμοιες καταστάσεις.

Μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αυτή τη φορά, αποκάλυψε πως η κατάσταση που βιώνει τα τελευταία 12 χρόνια και ειδικότερα, το άγχος έχει αρχίζει να τη δυσκολεύει κατά πολύ.

«Πώς πας με την κατάθλιψη; Είσαι δυναμή να ξέρεις», της έγραψε ένας ακόλουθός της, με την ίδια να μοιράζεται νεότερα για την ψυχική της υγεία.

«Πιστεύω πως κάθε άνθρωπος που παλεύει με κάτι, μέσα του έχει τεράστια δύναμη. Η διάθεσή μου είναι ελεγχόμενη τον τελευταίο καιρό. Το άγχος είναι κάτι που με βασανίζει παραπάνω. Ιδίως τώρα το καλοκαίρι που δεν είχα κάτι να με αγχώνει όντως μέσα στην ημέρα. Παρόλα αυτά, ξυπνούσα απότομα με ένα βάρος στο στήθος σαν να έχω ξεχάσει κάτι να κάνω. Και με έχει κουράσει πολύ που τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής μου ξυπνώ έτσι το πρωί. Αυτό είναι το χειρότερο κομμάτι», έγραψε σε story της στο Instagram η Χαρά Παππά.

Δείτε το story της: 

χαραπαππα


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για παρακολουθήσεις: Συμφέροντα εντός κι εκτός θέλουν αδύναμες κυβερνήσεις - Δεν κάνω πίσω, ο λαός αποφασίζει

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 70χρονου στο Αλεποχώρι

Πολεμικό Ναυτικό: Θρίλερ ο ξαφνικός θάνατος της 19χρονης Θάλειας - Εφαγε σε αλυσίδα fast food στην Τυνησία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης