Μπρους Γουίλις: Το μουσικό ντουέτο με τον σύντροφο της κόρης του

Μπρους Γουίλις: Το μουσικό ντουέτο με τον σύντροφο της κόρης του

Ο ηθοποιός συνόδευσε μουσικά τον σύντροφο της κόρης του, Ράμερ με τη φυσαρμόνικα, ενώ εκείνος τραγουδάει και παίζει κιθάρα

brucewillis
Εκτός από μεγάλο υποκριτικό ταλέντο, αποδεικνύεται πως ο Μπρους Γουίλις διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες και στη μουσική. Απόδειξη αποτελεί το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η σύζυγός του, Έμμα Χέμινγκ Γουίλις.

Στο ασπρόμαυρο βίντεο που ανάρτησε, ο Μπρους Γουίλις εμφανίζεται καθισμένος στην σκάλα του σπιτιού του να παίζει φυσαρμόνικα και να συνοδεύει μουσικά τον σύντροφο της κόρης του, Ράμερ, ενώ τραγουδάει και παίζει κιθάρα.

Η ανάρτηση της συζύγου του φανερώνει μάλιστα και την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού, μετά τη διάγνωσή του με αφασία, η οποία όπως φαίνεται είναι ακόμα καλή.



Υπενθυμίζεται πως χθες η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, Ράμερ είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 34.  Η σύζυγος του πατέρα της, Έμμα Χέμινγκ Γουίλις της έστειλε τις ευχές της και δημόσια. Συγκεκριμένα, ανάρτησε σε story μια φωτογραφία με τον Μπρους Γουίλις να κρατά την κόρη του στους ώμους του και κάτω από αυτή έγραψε: «Σου εύχομαι ευτυχισμένα γενέθλια. Είσαι μια όμορφη αχτίδα φωτός. Σ'αγαπάω».

Δείτε τη φωτογραφία:

Κλείσιμο
ραμερ
Η «περήφανη μαμά», Ντέμι Μουρ έκανε κι εκείνη μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram για να ευχηθεί στην κόρη της. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών της Ράμερ, τις οποίες μάλιστα, δεν θα έλεγε κανείς «συνηθισμένες». Η Ντέμι Μουρ επέλεξε αρχικά, ένα στιγμιότυπο που τη δείχνει να κρατά την κόρη της, ενώ είναι ακόμα μωρό και στη συνέχεια, ανάρτησε δύο τόπλες φωτογραφίες της 34χρονης.

Στο πρώτο στιγμιότυπο, η Ράμερ Γουίλις βρίσκεται μέσα στη μπανιέρα με το στόμα της ανοιχτό σε μια γκριμάτσα και τα χέρια της στη μέση, ενώ στην επόμενη ποζάρει στην πισίνα, κρύβοντας με το χέρι της το γυμνό της στήθος.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ντέμι Μουρ έγραψε: «Γλυκιά μου Ράμερ. Χρόνια Πολλά Άγγελε μου! Αν κι έχεις ανθίσει κι έχεις εξελιχθεί σε αυτήν την κομψή, όμορφη, θηλυκή, έξυπνη, δημιουργική, ταλαντούχα γυναίκα, να ξέρεις ότι θα είσαι πάντα το κοριτσάκι μου. Σε αγαπώ και σου εύχομαι την πιο όμορφη χρονιά».


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Ο αυτόχειρας επιχειρηματίας στη Σκιάθο δεχόταν πιέσεις για οικονομικά ζητήματα

«Οδηγός επιβίωσης» με την εφορία για κληρονομιά ακινήτου

Ξεκινά ο καύσωνας, έρχονται 42άρια - Ποιες περιοχές θα «βράσουν»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης