Δέσποινα Βανδή: Τραγουδά στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη στην Πάρο

Δέσποινα Βανδή: Τραγουδά στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη στην Πάρο

Το βίντεο μοιράστηκε στα social media ο γιος της, Γιώργος Νικολαΐδης, που ήταν μαζί τους

Bisbikis-Vandi
Μαζί πέρασαν τη χθεσινή ημέρα, Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή, με αφορμή την ονομαστική εορτή της τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι επέλεξε την Πάρο για το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου μαζί με μερικούς καλούς του φίλους, ενώ μαζί τους ήταν και ο γιος της Δέσποινας Βανδή, Γιώργος Νικολαΐδης.

Οι τρεις του πήγαν σε ταβέρνα του νησιού με ζωντανή μουσική και η Δέσποινα Βανδή είπε με τη σειρά της ένα τραγούδι. Ο γιος της που βρισκόταν στο ίδιο τραπέζι κατέγραψε με το κινητό του τη μητέρα του να τραγουδά το «Αυτή η νύχτα μένει» στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη και εκείνη αναδημοσίευσε το βίντεο αυτό στο προφίλ της.



Δείτε το βίντεο

Η Δέσποινα Βανδή τραγουδά στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη


Μαζί τους ήταν και ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος ανέβασε και μία φωτογραφία με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη στο δικό του Instagram.

Δείτε το Instagram story του

lazopoylosvandi


Υπενθυμίζεται, ότι χθες ο Βασίλης Μπισμπίκης ευχήθηκε μέσα από μία τρυφερή ανάρτηση. Ο ηθοποιός συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία κρατά από το χέρι τη σύντροφό του με φόντο τη θάλασσα.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: «Χρόνια πολλά ψυχή μου».

Δείτε την ανάρτησή του


Τόσο ο Βασίλης Μπισμπίκης, όσο και η Δέσποινα Βανδή στηρίζουν τα επαγγελματικά βήματα ο ένας του άλλου. Η δεύτερη μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης  «Αντιγόνη», προκειμένου να απολαύσει την ερμηνεία του Βασίλη Μπισμπίκη μέσα από τον ρόλο του Κρέοντα.

Οι δυο τους στηρίζουν ο ένας τον άλλον στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που ο ηθοποιός έχει παραβρεθεί σε συναυλίες της Δέσποινας Βανδή, όπως και εκείνη που πηγαίνει στις παραστάσεις του.

Οι αναρτήσεις τους στα social media είναι πλέον συχνό φαινόμενο και η τραγουδίστρια απαθανάτισε τον αγαπημένο της από τη στιγμή της παράστασης. Αφού ανάρτησε το στιγμιότυπο μέσω Instagram Stories, έγραψε στη φωτογραφία: «Τόσο παρήφανη για σένα».

Δείτε το story

Κλείσιμο
VANDI


Δείτε φωτογραφίες τους από την πρεμιέρα
Vandi-Bisbikis888__1_
Vandi-Bisbikis888__3_
Vandi-Bisbikis888__2_

Vandi-Bisbikis___1_
Vandi-Bisbikis___2_
Vandi-Bisbikis___3_
Vandi-Bisbikis___4_





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης