Τόμι Λι: Ανέβασε γυμνή φωτογραφία και το Instagram άργησε να του την κατεβάσει

Τόμι Λι: Ανέβασε γυμνή φωτογραφία και το Instagram άργησε να του την κατεβάσει

Η αναπαραγωγή στο Διαδίκτυο και οι αντιδράσεις στο Twitter - «Το Instagram είναι εντάξει με τη γυμνή εικόνα του Τόμι Λι, αλλά λογοκρίνει τα γυναικεία σώματα», αναφέρουν τα σχόλια

Tommy_Lee_Exof
Ουπς... ο Τόμι Λι το έκανε πάλι. Ο 59χρονος ντράμερ των Mötley Crüe δημοσίευσε μια ολόσωμη γυμνή φωτογραφία του αλλά στη συνέχεια το Instagram κατέβασε το άκρως ακατάλληλο στιγμιότυπο.

«Oooooopppsss», έγραψε ο μουσικός στη λεζάντα της φωτογραφίας.

«Ω Θεέ μου», σχολίασε η 35χρονη σύζυγός του, Μπρίτανι Φούρλαν.

Ένας άλλος χρήστης από τους 1,6 εκατ. που τον ακολουθούν αστειεύτηκε γράφοντας: «Πόσο καιρό θα μείνει ψηλά;».

Δείτε τη φωτογραφία
Tommy_Lee_Full_Frontal_Pic


Το Instagram έχει έναν αυστηρό κανονισμό σχετικά τε τις γυμνές φωτογραφίες και όπως ήταν αναμεμόνενο το στιγμιότυπο  κατέβηκε αλλά σύμφωνα με τους χρήστες της πλατφόρμας με μεγάλη καθυστέρηση. Η φωτογραφία ωστόσο είχε προλάβει να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και να αναπαραχθεί στο Twitter.

Αντιδράσεις για την... αργοπορία του Instagram
Παρά τα αστεία για την ακατάλληλη σέλφι του Τόμι Λι, πολλοί κατηγόρησαν το Instagram ότι επέτρεψε η φωτογραφία να παραμείνει στην πλατφόρμα για ώρες.

Το Instagram έχει επικριθεί στο παρελθόν για τη γρήγορη αφαίρεση του γυναικείου και LGBTQ+ γυμνού, όπου περιέχουν εικόνες με θηλές γυναικών οι οποίες συνήθως αφαιρούνται. Οι θηλές των τρανς ανδρών έχουν επίσης λογοκριθεί από τους κανόνες του Instagram.

Η δημοσιογράφος Hannah Van De Peer σχολίασε: «Ο Tommy Lee μπορεί να βγάλει ολόκληρο το μόριό του στο Instagram, αλλά ο Θεός να βοηθήσει τις γυναίκες αν δείξουν έστω και ένα σημείο θηλής».

Κλείσιμο
Ένας άλλος χρήστης του Twitter σχολίασε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ολόσωμη ανάρτηση του Τόμι Λι στο Instagram. Δεν με ενοχλεί στο ελάχιστο και τα πράγματα σπάνια με προσβάλλουν ούτως ή άλλως - αλλά αυτό που με προσβάλλει είναι ότι φίλοι έχουν κατεβάσει φωτογραφίες θηλασμού».

Άλλοι σημείωσαν πως ο Λι αντιμετωπίστηκε με αστεία και κομπλιμέντα από το κοινό.

Δημοσιογράφος του Cosmopolitan έγραψε: «Μπορείτε να φανταστείτε τη μεγάλη διαφορά στις απαντήσεις αν για παράδειγμα έκανε το ίδιο μια γυναίκα μουσικός»

«Δείτε πώς η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ντροπιάστηκε επειδή δημοσίευσε μια ημίγυμνη εικόνα, με τα trolls να θεωρούν απαράδεκτο το γεγονός ότι γδύνεται ως μητέρα (ο Τόμι Λι είναι πατέρας δύο παιδιών, παρεμπιπτόντως)».

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Twitter


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock - (ένθετη φωτογραφία: Instagram)

Ειδήσεις σήμερα:

Μεξικό: Όργιο βίας των καρτέλ με 11 νεκρούς στη Σιουδάδ Χουάρες


Θάνατοι λουόμενων στη Σκιάθο, την Παλαιά Φώκαια και την Αιδηψό


Σαλμάν Ρουσντί: Ένας 24χρονος από το Νιου Τζέρσεϊ είναι ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι στον διάσημο συγγραφέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης