Σασμός Spoiler: Ο Μανώλης χωρίζει με την Κλαίρη

Σασμός Spoiler: Ο Μανώλης χωρίζει με την Κλαίρη

Η νέα σεζόν βρίσκει τον βρίσκει σοκαρισμένο από την εικόνα του Άγγελου να κείτεται νεκρός

manolis-sasmos
Η νέα σεζόν στη σειρά «Σασμός» θα φέρει μεγάλες ανατροπές και όσοιγνωρίζουν την αλήθεια για τα εγκλήματα που έχουν συμβεί, δεν θα ηρεμήσουν ούτε στιγμή στα νέα επεισόδια.  

Ο Μανώλης, τον οποίο υποδύεται ο Στρατής Χατζησταματίου, είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο τραγικά πρόσωπα του πρώτου κύκλου, αφού ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Στεφανή. Η σκηνή του εγκλήματος έμεινε χαραγμένη στο μυαλό του και από εκείνη τη στιγμή ο Μανώλης άρχισε να έχει περίεργη συμπεριφορά.

Παρόλα αυτά, αποφάσισε να μη μιλήσει, καθώς γνωρίζει πως αν ο Νικηφόρος μάθαινε ότι ο Μαθιός ευθύνεται για τον θάνατο του πατέρα του, δε θα μπορούσε να το ξεπεράσει ποτέ. Ωστόσο, όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς, ο Μανώλης, έπειτα από μία κρίση πανικού, αποκάλυψε το θανάσιμο μυστικό που έκρυβε στον Άγγελο. Μετά, εκείνος εντοπίστηκε νεκρός σε μια λίμνη αίματος και όσα θα ακολουθήσουν στα νέα επεισόδια της σειράς πρόκειται να επηρεάσουν τον Μανώλη σε άσχημο βαθμό.

stratisxatzistamatioy


Η νέα σεζόν βρίσκει τον Μανώλη να είναι σοκαρισμένος από την εικόνα του Αγγέλου να κείτεται νεκρός μέσα στο σπίτι του λουσμένος στο αίμα. Αδυνατεί να καταλάβει ποιος σκότωσε τον γιατρό και κυρίως για ποιον λόγο. Ο Μανώλης συνειδητοποιεί πως με την αποκάλυψη που έκανε ίσως οδήγησε τον Άγγελο στο θάνατο και τρελαίνεται. Ο νεαρός ενώνει τα κομμάτια του παζλ και πνίγεται από τύψεις και ενοχές, σύμφωνα με δημοσίευμα του «ΜΥTV» για τη σειρά.

Τόσο η Κλαίρη όσο και η Θοδώρα προσπαθούν να καταλάβουν τι του συμβαίνει αλλά το τοπίο δεν γίνεται ξεκάθαρο. Ο Μανώλης αλλάζει και πάλι συμπεριφορά προκαλώντας στους δικούς του ανθρώπους μεγάλη ανησυχία. Είναι σίγουρος ότι ο Άγγελος αποκάλυψε στο Μαθιό πως γνωρίζει την αλήθεια κι εκείνος, για να του κλείσει το στόμα, τον σκότωσε. Η Κλαίρη προσπαθεί να τον στηρίξει, αλλά εκείνος τη διώχνει. Όπως θα δούμε η σχέση του ζευγαριού θα φτάσει κάπως έτσι στον χωρισμό και η Κλαίρη θα φύγει. 

klerh-manolis



Ειδήσεις σήμερα:

Λαμία: 44χρονος χτύπησε νοσηλεύτριες του νοσοκομείου - «Θα σας σκοτώσω όλους» φώναζε

Χατζηδάκης: «Παραγραφή οφειλών στον ΕΦΚΑ στη 10ετία» - Ποιους αφορά

Λιμάνι Πειραιά: Αργοπορημένος επιβάτης γαντζώθηκε από τον καταπέλτη για να μπει στο πλοίο!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης