Κέβιν Φέντερλαϊν: Δημοσίευσε βίντεο με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να τσακώνεται με τα παιδιά τους

Κέβιν Φέντερλαϊν: Δημοσίευσε βίντεο με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να τσακώνεται με τα παιδιά τους

Η Σπίαρς είχε επιτεθεί πρώτη λέγοντας ότι οι γιοι της ζουν σε ένα σπίτι γεμάτο μαριχουάνα

Kevin-Federline-Britney-Spears-xr_2
Ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο με τους γιους του να τσακώνονται με τη μητέρα τους, την ώρα που η αντιπαράθεση ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι κορυφώνεται.

Ο 44χρονος Κέβιν Φέντερλαϊν αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι οι γιοι τους Σον, 16 ετών, και ο 15χρονος Τζέιντεν δεν επιθυμούν πλέον να περνούν χρόνο με την 40χρονη μητέρα τους.

Η τραγουδίστρια ήταν συντετριμμένη όταν ο Φέντερλαϊν μίλησε για την οικογενειακή ρήξη και δημοσίευσε μια σειρά από οργισμένα μηνύματα στο Instagram, συμπεριλαμβανομένου ενός που κατηγορεί τον Φέντερλαϊν, ότι εξέθεσε τους ανήλικους γιους στη μαριχουάνα.
spiars321321
O Κέβιν Φέντερλαΐν δεν θέλει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και περνάει στην αντεπίθεση, δημοσιεύοντας βίντεο που δείχνουν τη συμπεριφορά της Σπίαρς προς τα παιδιά τους.
Το βράδυ της Τετάρτης ο Φέντερλαϊν ενεργοποίησε ξανά έναν παλιό λογαριασμό στο Instagram που είχε κλείσει εδώ και καιρό, για να δημοσιεύσει αποσπάσματα από τον καβγά που είχαν τα αγόρια με τη μητέρα τους πριν από τέσσερα χρόνια.

«Δεν μπορώ να κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια και να αφήσω τους γιους μου να κατηγορηθούν με αυτόν τον τρόπο μετά από όσα έχουν περάσει», έγραψε ο πατέρας των αγοριών.

«Όσο κι αν μας πονάει, αποφασίσαμε ως οικογένεια να δημοσιεύσουμε αυτά τα βίντεο που τράβηξαν τα αγόρια όταν ήταν 11 και 12 ετών. Αυτό δεν είναι καν το χειρότερο. Τα ψέματα πρέπει να σταματήσουν. Ελπίζω τα παιδιά μας να μεγαλώσουν και να γίνουν καλύτερα από αυτό. Ποτέ μην φοβάσαι την αλήθεια», αναφέρει.

Το πρώτο βίντεο το έχει τραβήξει ένα από τα αγόρια μέσα στο υπνοδωμάτιό τους, καθώς η Σπίαρς μπαίνει μέσα και τους επιπλήττει επειδή δεν την σέβονται. Το αγόρι της λέει: «Έρχεσαι εδώ μέσα, όταν προσπαθούμε να πάμε για ύπνο, και λες...». Η Σπίαρς τον διακόπτει, απαντώντας του: «Είναι το σπίτι μου».

Κλείσιμο
Ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής της συνεχίζει: «Αυτό είναι το σπίτι μου. Αν θέλω να έρθω εδώ μέσα και να σου δώσω λοσιόν για το πρόσωπό σου, επειδή είναι τραχύ, και μου πεις "όχι, είναι εντάξει, είναι εντάξει" - λοιπόν, δεν είναι εντάξει. Καλύτερα να αρχίσετε να με σέβεστε όλοι σας, καταλάβατε; Πρέπει όλοι σας να αρχίσετε να μου φέρεστε σαν γυναίκα με αξία. Είμαι γυναίκα, εντάξει; Να είστε ευγενικοί μαζί μου. Καταλάβατε;».



Το δεύτερο κλιπ είναι γυρισμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο, με τη Σπίαρς στη θέση του συνοδηγού και τα δύο αγόρια στα πίσω καθίσματα. Η Σπίαρς πήρε το τηλέφωνο του 12χρονου γιου της επειδή αρνήθηκε να φορέσει παπούτσια όταν πήγαν σε ένα παγωτατζίδικο. «Έχετε χάσει το μυαλό σας;» τους φωνάζει. Ένα από τα αγόρια ανταπαντά: «Έχετε χάσει το δικό σας;»

Και προσθέτει: «Δεν σε νοιάζει». Η Σπίαρς λέει: «Με νοιάζει και είμαι σοκαρισμένη. Έχω σοκαριστεί πάρα πολύ μαζί σας. Και δεν ξέρω τι να κάνω. Και σε φοβάμαι, γιατί είσαι παράξενος, γιατί περνάς εφηβεία».

Ο Σον της απαντά: «Αν νοιαζόσουν πραγματικά δεν θα μου έπαιρνες το τηλέφωνο».



Τα αγόρια μεγαλώνουν σε ένα σπίτι γεμάτο μαριχουάνα
Η τελευταία άσχημη τροπή στην ιστορία ήρθε καθώς η Σπίαρς κατηγορήθηκε για ρατσισμό, αφού είπε ότι οι έφηβοι γιοι της μεγαλώνουν σε ένα σπίτι με μαριχουάνα.

Η τραγουδίστρια σε μια μακροσκελή αντεπίθεση στο Instagram, επιτέθηκε στον πρώην της σχετικά με την ανατροφή που δίνει στα παιδιά τους ισχυριζόμενη ότι τα αγόρια μεγάλωναν σε ένα σπίτι που «έχει περισσότερο χόρτο από ό,τι ο Ludacris, ο 50 Cent, ο Jay Z και ο Puff Daddy μαζί».

Οι αντιδράσεις για τα παραδείγματα που χρησιμοποίησε ήταν έντονες καθώς σημειώθηκε ότι και οι τέσσερις άνθρωποι που ανέφερε ως καπνιστές μαριχουάνας ήταν μαύροι και αρκετοί επεσήμαναν ότι ο 50 Cent είναι πλέον δηλωμένα καθαρός.

Tweet_Spiars


Χαμός με τα σχόλια στο διαδίκτυο
«Η Μπρίτνεϊ ήταν λάθος σε αυτό και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει αμφισβητήσιμα σχόλια για μαύρους καλλιτέχνες. Τέλος», σχολίασε κάποιος.

«Οπότε όλοι αγνοούν το πώς η #BritneySpears υπέθεσε ότι ένα μάτσο μαύροι ράπερ καπνίζουν χόρτο και συνέκρινε επιτυχημένους μαύρους εκατομμυριούχους με το εργοστάσιο σπέρματος της, που δεν έχει δουλειά και έχει μπαμπά μωρό;» είπε ένας άλλος χρήστης.

«Η Britney Spears ονόμασε ένα μάτσο μαύρους ράπερ για να κάνει μια σύγκριση για το χόρτο», τόνισε ένας άλλος.

«Γιατί τους συγκεκριμένους ανθρώπους; Και είναι όλοι μαύροι», είπε μια γυναίκα, γράφοντας σε ένα φόρουμ.

«Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Λέει ότι κάθε μαύρος ράπερ καπνίζει χόρτο».

«Και όταν σκέφτεται το χόρτο σκέφτεται τους μαύρους. Ενδιαφέρον».

Ένας άλλος είπε: «Ο Jay Z και ο 50 έχουν πει ως γνωστόν ότι δεν παίρνουν ναρκωτικά. Ο μόνος λόγος που τους ονόμασε είναι επειδή είναι μαύροι».

Κάποιος άλλος σχολίασε: «Ο ρατσισμός ξεπήδησε», ενώ ένας άλλος είπε: «Αυτό φαίνεται να έχει ρατσιστικά κίνητρα.....».

Ακόμα ένας άλλος δήλωσε σαρκαστικά: «Αυτό είναι το θέμα: 'Δηλαδή δεν ήξερε κανέναν λευκό που να καπνίζει χόρτο;»

«Θα μπορούσε τουλάχιστον να είχε βάλει στο μίγμα τον Willie Nelson», έγραψε άλλος.

Μου ραγίζει την καρδιά
Η τραγουδίστρια με καταγωγή από τη Λουιζιάνα ανέφερε στη μακροσκελή ανάρτησή της ότι η κατάσταση με τους γιους της «μου ραγίζει την καρδιά». Είπε ότι οι έφηβοι γιοι της συμπεριφέρονταν με «μισητό» τρόπο σε αυτήν κατά τη διάρκεια κάποιων επισκέψεών τους και δεν ήθελαν να περάσουν χρόνο μαζί της.

Η Σπίαρς πρόσθεσε ότι η αδιαφορία των παιδιών της ήταν απογοητευτική, γράφοντας: «Θέλω να τους κουνήσω τους ώμους και να τους πω ξυπνήστε, είμαι κι εγώ εδώ! Η εφηβική ηλικία είναι περίεργη, δεν ξέρω τι συμβαίνει στα κεφάλια τους!».

Ξεκίνησε την τετρασέλιδη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συζητώντας για τη νέα της «αξιολάτρευτη γειτονιά» και παραδέχτηκε ότι αν και το νέο της σπίτι είναι όμορφο, της λείπει το παλιό της σπίτι, προσθέτοντας: «Μου είναι δύσκολο να αφήσω πράγματα που αγαπώ πραγματικά... όπως τα παιδιά μου».

Στη συνέχεια καταδίκασε τον Φέντερλαϊν λέγοντας: «Η κατάσταση θα έπρεπε 100% να είχε αντιμετωπιστεί ιδιωτικά και σίγουρα όχι διαδικτυακά».

Σε άλλο σημείο υπερασπίστηκε το νέο της σπιτικό ενώ τα έβαλε και με τη σύζυγο του Φέντερλαϊν και κυρίως με τον τρόπο που κρατά τα παιδιά μακριά της. «Έχω αγάπη στο σπίτι μου και έχω ευλογίες από τους ανθρώπους που επιτρέπω να μπαίνουν και να βγαίνουν από το σπίτι μου», είπε η Σπίαρς. «Ανυπομονούσα να δω τα παιδιά μου κάθε εβδομάδα... Ήταν 2 ημέρες την εβδομάδα, αλλά του ζήτησα να μείνουν περισσότερες ημέρες.... ίσως 3... αλλά την επόμενη εβδομάδα έμειναν μόνο μία ημέρα».

«Ναι, ξέρω ότι οι έφηβοι είναι απλά δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις σε αυτή την ηλικία… Αλλά εδώ μιλάμε για αγένεια και μίσος... Με επισκέπτονταν, άνοιγαν την πόρτα, έμπαιναν κατευθείαν στο δωμάτιό τους και κλειδωνόντουσαν μέσα».

«Μου έλεγαν ότι απλά τους αρέσει να είναι στο δωμάτιό τους... Εγώ λέω γιατί να έρθουν να με επισκεφτούν αφού δεν με επισκέπτονται καν», προσθέτοντας: «Πονάει και θέλω να ουρλιάξω. Δεν μπορώ να επεξεργαστώ πώς αφιέρωσα 20 χρόνια από τη ζωή μου σε αυτά τα παιδιά... όλα ήταν γι' αυτά. Για να μου κόψουν την ανάσα».

Η τετρασέλιδη ανάρτησή της στο Instagram
Spiars1
Spiars2
Spiars3
Spiars4


Ειδήσεις σήμερα:

Ο 50χρονος στη Μέσσηνη παραμόνευε τη γυναίκα στο σκοτάδι για να της πετάξει οξύ

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο για την υπόθεση των παρακολουθήσεων της ΕΥΠ

«Ψηφιακό» μπλοκάρισμα της εφορίας σε μεταβιβάσεις Ι.Χ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης