The Sandman - Τομ Στάριτζ: Ποιος είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς που σαρώνει στο Netflix

The Sandman - Τομ Στάριτζ: Ποιος είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς που σαρώνει στο Netflix

Ο ηθοποιός σημειώνει τεράστια επιτυχία στον ρόλο του «Μορφέα» και οι θαυμαστές της σειράς ανυπομονούν για τη συνέχεια

sandman9999
H τηλεοπτική σειρά «The Sandman» έκανε πρεμιέρα πριν μερικές ημέρες στο Netflix, κερδίζοντας αποθεωτικά σχόλια από τους θαυμαστές των κόμιξ του Νιλ Γκέιμαν.

O Νιλ Γκέιμαν δημιούργησε το πρώτο τεύχος του Sandman το 1989. Μάγοι και αλχημιστές προσπαθούν σε μία τελετή να αιχμαλωτίσουν τον θάνατο, ωστόσο κάνουν λάθος και πιάνουν τον Θεό των Ονείρων, τον Μορφέα. Εκείνος έπειτα από χρόνια αιχμαλωσίας καταφέρνει τη δεκαετία του 1980 να αποδράσει. Στόχος του είναι όχι μόνο να πάρει εκδίκηση, αλλά και να συνηθίσει στον μοντέρνο κόσμο.
IMAGE_1654685196
H μεταφορά των επιτυχημένων κόμιξ ήταν κάτι που επιθυμούσε εδώ και πολλά χρόνια ο Γκέιμαν και το Netflix έκανε πραγματικότητα το όνειρό του. Πρόκειται για ένα project το οποίο είχε πολλές απαιτήσεις αφού ο δημιουργός ήθελε να είναι άψογο και η επιλογή του πρωταγωνιστή είχε μεγάλη σημασία για το τελικό αποτέλεσμα.

Όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γκέιμαν στο San Diego Comic Con, για τον ρόλο του Sandman στη σειρά, είδαν περισσότερους από 1000 ηθοποιούς.

Τελικός νικητής ήταν ο Τομ Στάριτζ, ο οποίος είχε κάνει την καλύτερη εντύπωση στον Γκέιμαν από την πρώτη στιγμή. Όσους ηθοποιούς κι αν έβλεπε στις οντισιόν, ο ταλαντούχος δημιουργός είχε πάντα στο μυαλό του ως ιδανικότερο Μορφέα, τον Στάριτζ.
Κλείσιμο
The Sandman | Official Trailer | Netflix
Οι συνδρομητές του Netflix έχουν τοποθετήσει τη σειρά στην πρώτη δεκάδα των προτιμήσεών τους, στις περισσότερες χώρες που είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα. Αν και οι περισσότεροι σχολιάζουν πως πρόκειται για μια καλοδουλεμένη μεταφορά των κόμιξ, δεν μένει απαρατήρητη η παρουσία του Τομ Στάριτζ.

Ο Τομ Στάριτζ έκανε το ντεμπούτο του στην οθόνη το 1996 ως Tom Gulliver στο Gulliver's Travels. Από τότε, ο ηθοποιός έχει μεγαλώσει ακριβώς μπροστά στα μάτια των θεατών. Με τα χρόνια είχε καταφέρει να κάνει μια ομαλή μετάβαση από παιδί σταρ σε ενήλικα. Έχει δείξει ευελιξία, όχι μόνο στην ικανότητά του να υποδύεται διαφορετικούς χαρακτήρες, αλλά και στην ικανότητά του να διασκεδάζει στη μεγάλη οθόνη, τη μικρή οθόνη και τη σκηνή. 
MV5BODJiODU4ZTktN2VhNy00MDc0LWIyNTEtMGQ1MzA2ZjA2YzM0XkEyXkFqcGdeQXVyMzYyMzU2OA____V1_FMjpg_UX1000_
O Toμ Στάριτζ στα «Ταξίδια του Γκιούλιβερ»
Ακολουθούν μερικές ακόμα πληροφορίες που πιθανώς να μη γνωρίζατε για τον ηθοποιό, που όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον με τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Netflix.

Προέρχεται από Οικογένεια Ηθοποιών

Οι παππούδες του Στάριτζ, Άντονι Νίκολς και Φέιθ Κεντ ήταν και οι δύο ηθοποιοί. Ο πατέρας του, Τσαρλς, είναι ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης και η μητέρα του, Φοίβη, είναι επίσης ηθοποιός. Τα αδέρφια του Άρθουρ και Ματίλντα ακολουθούν επίσης την ίδια σταδιοδρομία.

Έχει προταθεί για Tony

Σε όλους αρέσει να ανταμείβεται η σκληρή δουλειά τους και στη βιομηχανία του θεάματος, αυτή η αναγνώριση συνήθως έρχεται με τη μορφή βραβείων. Ο Τομ Στάριτζ έλαβε μία από τις υψηλότερες υποψηφιότητες στον κόσμο του θεάτρου, όταν προτάθηκε για βραβείο Tony Καλύτερης Ερμηνείας από Ηθοποιό σε Πρωταγωνιστικό Ρόλο σε Θεατρικό έργο για τον ρόλο του στην παράσταση του Μπρόντγουεϊ, Orphans.
Orphans
Ο Τομ Στάριτζ στην παράσταση «Orphans»
Είναι καλοί φίλοι με τον Ρόμπερτ Πάτινσον
Είναι γνωστό πως στον χώρο του Χόλιγουντ δύσκολα δημιουργούνται πραγματικές φιλίες που αντέχουν στον χρόνο, όμως ο Τομ Στάριτζ τα έχει καταφέρει πολύ καλά. Ο Ρόμπερτ Πάτινσον είναι κολλητός φίλος του ηθοποιού και μάλιστα έχει βαφτίσει τον ανιψιό του Στάριτζ.

Είναι Πατέρας
Ο Τομ Στάριτζ έχει αφιερώσει πολύ χρόνο στην καριέρα του, αλλά πολύ σημαντική για εκείνον είναι και προσωπική του ζωή. Ήταν σε σχέση με την ηθοποιό Σιένα Μίλερ από το 2011 έως το 2015 και το ζευγάρι έχει ένα παιδί μαζί που γεννήθηκε το 2012. Αν και η σχέση τους δεν λειτούργησε, ο Στάριτζ και η Μίλερ έχουν κρατήσει εξαιρετικές σχέσεις.

shutterstock_223375993
shutterstock_256336651


Ήταν να πρωταγωνιστήσει στο Jumper

Η ταινία του 2008, «Jumper», ήταν μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες εκείνης της χρονιάς και ο Τομ Στάριτζ είχε προταθεί αρχικά για τον ρόλο του Ντέιβιντ Ράις. Ωστόσο, αργότερα αντικαταστάθηκε με τον Χέιντεν Κρίστενσεν, επειδή το στούντιο δεν ένιωθε άνετα να κυκλοφορήσει μια τόσο μεγάλου προϋπολογισμού ταινία, με έναν άγνωστο ηθοποιό.

Δεν ασχολείται με τα social media
Ο Τομ Στάριτζ προσπαθεί να διατηρεί χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή. Ο 36χρονος ηθοποιός δεν έχει επαληθευμένους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αν και αρκετοί χρήστες έχουν προσθέσει το όνομά του στο Instagram και στο Twitter.

shutterstock_1298080831

Αναφορικά με τη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς «The Sandman», το Νetflix δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τα σχέδια που υπάρχουν για δεύτερη σεζόν.

Ωστόσο, η  επιτυχία που σημειώνει είναι μεγάλη και το έργο του Νιλ Γκέιμαν τόσο πλούσιο, που εκτιμάται πως είναι θέμα χρόνου να ανανεωθεί και για δεύτερο κύκλο.


Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Τη σκότωσα γιατί μίλησε άσχημα για το κοράνι», λέει ο Πακιστανός για τη Νικολέττα

Ξεκίνησε η αξιολόγηση του επικαιροποιημένου εμβολίου της Pfizer για τον κορωνοϊό από τον ΕΜΑ

Τούρκοι στις ΗΠΑ για συζητήσεις για τα F-16 - «Λάβαμε πρόσκληση», λέει ο Ακάρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης