Χρύσπα: «Όλες οι καριέρες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους»

Χρύσπα: «Όλες οι καριέρες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους»

«Το μυστικό είναι να μην παραιτείσαι, γιατί τότε δεν θα δεις την ευκαιρία που θα βρεθεί», είπε η τραγουδίστρια

Xryspa
Η Χρύσπα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» και μίλησε για τη δουλειά του καλλιτέχνη, την οποία χαρακτήρισε σκληρή.

Η τραγουδίστρια μίλησε για το πώς νιώθεις σήμερα τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο: «Νιώθω πολύ δημιουργική που επιτέλους έχω και πάλι επαφή με το κοινό μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις μου. Αυτό φυσικά επιδρά θετικά σε όλα τα επίπεδα της ψυχολογίας μου αλλά και της δημιουργικότητάς μου. Μάλιστα, αυτό το διάστημα ασχολούμαι με τη σύνθεση νέων τραγουδιών. Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε, λοιπόν».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη δουλειά του καλλιτέχνη την οποία χαρακτήρισε σκληρή: «Η δουλειά του καλλιτέχνη είναι σκληρή. Αντιμετωπίζεις πολλές φορές τους δαίμονές σου. Αυτούς που κάθε φορά που ένα καινούργιο τραγούδι δεν έχει την απήχηση που περίμενες ή ακόμα και οι προτάσεις για live εμφανίσεις δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σου, σου τριβελίζουν το μυαλό, ότι δεν αξίζω όσα νόμιζα. Ψέματα! Όλο αυτό είναι μια πλάνη. Όλες οι καριέρες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, δεν τα παρατάς, ψάχνεις την κατάλληλη ευκαιρία και αφορμή για να κάνεις αυτό που οραματίζεσαι. Το μυστικό είναι να μην παραιτείσαι, γιατί τότε δεν θα δεις την ευκαιρία που θα βρεθεί. Στη δουλειά μας απαιτείται να έχεις πάθος γι’ αυτό που κάνεις, δεν το καταλαβαίνουν πολλοί αλλά όταν νιώθεις έτσι δεν γίνεται να τα παρατήσεις. Δεν το σκέφτεσαι».

Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα σε βάρος του πρώην προέδρου του Μεξικού, Ενρίκε Πένια Νιέτο, για ξέπλυμα χρήματος

Πυραυλικά πλήγματα της Ρωσίας κοντά στα σύνορα με την Πολωνία

Νέα Υόρκη: Υπάλληλος σε ταχυφαγείο πυροβολήθηκε γιατί οι τηγανιτές πατάτες ήταν κρύες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης