Τζένιφερ Γκάρνερ: Σταματήστε τώρα τις αισθητικές επεμβάσεις και μην κοιτάτε τόσο τον καθρέφτη

Τζένιφερ Γκάρνερ: Σταματήστε τώρα τις αισθητικές επεμβάσεις και μην κοιτάτε τόσο τον καθρέφτη

«Κοιτάμε τα πρόσωπά μας περισσότερο από ό,τι πρέπει και αυτό δεν κάνει καλό», τονίζει η ηθοποιός

Garner_2
Η Τζένιφερ Γκάρνερ με μία φιλική προειδοποίηση και μέσα από μία συνέντευξή της προέτρεψε τον κόσμο να είναι προσεκτικός  όταν προχωρά σε αισθητικές επεμβάσεις.

Η 50χρονη ηθοποιός που είναι γνωστή για τη φυσική της ομορφιά και για την απλότητα του στυλ της, μίλησε στο Harper's Bazaar και αναφέρθηκε στα μυστικά της φροντίδας του προσώπου και του σώματός της. Με τις δηλώσεις της έσπευσε να σχολιάσει ότι οι θεραπείες και τα fillers που αψηφούν την ηλικία, δεν είναι ο δρόμος προς την ευτυχία.
Garner

Η Γκάρνερ η οποία έχει δύο έφηβες κόρες, την 16χρονη Βάιολετ και την 13χρονη Σεραφίνα με τον πρώην σύζυγό της Μπεν Άφλεκ, μίλησε για τη ρουτίνα ομορφιάς της και για τις συμβουλές που θα έδινε στους άλλους σημειώνοντας ότι δεν πιστεύει πως οι ακραίες θεραπείες είναι η λύση.

«Η συμβουλή μου είναι να κοιτάτε λιγότερο τον καθρέφτη και να είστε προσεκτικοί, όταν πρόκειται να κάνετε κάποια ένεση στο πρόσωπό σας. Να είστε απίστευτα συνετοί και να περιμένετε όσο το δυνατόν περισσότερο για να προσθέσετε οτιδήποτε».

Η Χολιγουντιανή σταρ συνέχισε λέγοντας ότι οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να «έχουν εμμονή» με την εμφάνισή τους, αλλά να βάζουν την ενέργειά τους σε άλλες αναζητήσεις.

«Κοιτάξτε λιγότερο στον καθρέφτη, να έχετε λιγότερη εμμονή με την εμφάνιση και κοιτάξτε τον υπόλοιπο κόσμο για να δείτε σε τι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τον χρόνο σας. Όλοι κοιτάμε τα πρόσωπά μας περισσότερο από ό,τι πρέπει και αυτό δεν κάνει καλό».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης  η Γκάρνερ τόνισε ότι το να φροντίζεις απλώς το δέρμα και τα μαλλιά σου μπορεί να σε κάνει να δείχνεις όμορφη, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον επεμβάσεις.
Κλείσιμο
Garner_125

Η ηθοποιός άλλωστε έχει και κατά το παρελθόν μιλήσει για την αντιπάθειά της στα μπότοξ, αφού τα δοκίμασε και έμεινε δυσαρεστημένη με τα αποτελέσματα. «Έχω κάνει μπότοξ μερικές φορές και δεν μου αρέσει, δεν θέλω ένα παγωμένο πρόσωπο».

Ειδήσεις σήμερα:

Ροτβάιλερ επιτέθηκε σε 6χρονο στην Εύβοια και τον δάγκωσε στο κεφάλι


Θρήνος στην Αυστρία με την αυτοκτονία γιατρού, την απειλούσαν αντιεμβολιαστές

O Σκοτ Ίστγουντ συνεχίζει τις διακοπές του στη Μύκονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης