Ντρου Μπάριμορ: «Η Κάμερον Ντίαζ με έμαθε να προστατεύω το περιβάλλον»

Ντρου Μπάριμορ: «Η Κάμερον Ντίαζ με έμαθε να προστατεύω το περιβάλλον»

Η ηθοποιός παραδέχεται ότι η καλύτερη της φίλη την πίεζε από τη δεκαετία του ‘90 να «σκέφτεται και να ζει πράσινα»

drew
Η Ντρου Μπάριμορ παραδέχεται ότι η «καλύτερη της φίλη» η Κάμερον Ντίαζ είναι ο μεγαλύτερος σύμβουλός της σε έναν εξαιρετικά σημαντικό τομέα της ζωής της: «Να ζει πράσινα».

«Έδωσα μια υπόσχεση στην καλύτερή μου φίλη, την Κάμερον Ντίαζ, ότι θα γινόμουν κάποια που εκείνη με πίεζε να γίνω σε όλη μου τη ζωή, που ήταν περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη, ευσυνείδητη και ζώντας έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής που ήταν βιώσιμος», λέει η Μπάριμορ στο «People».

«Μου το έλεγε αυτό από τη δεκαετία του '90», συνέχισε η ηθοποιός. «Μόλις άρχισα να ζω με αυτόν τον τρόπο και να δεσμεύομαι πραγματικά, είδα τον κόσμο διαφορετικά και αυτό με έκανε να τα εφαρμόσω όλα αυτά στην πράξη».

Η Ντρου έχει βρει και άλλους τρόπους για να είναι πιο βιώσιμη με την καθοδήγηση της Ντίαζ.

«Η Κάμερον κυριολεκτικά έλεγε: 'Σταμάτα να αφήνεις το νερό να τρέχει ενώ πλένεις τα δόντια σου! Μην το κάνεις αυτό!' Και πάντα ένιωθε σαν μεγάλη αδελφή, που ακουμπούσε πάνω μου», πρόσθεσε η Μπάριμορ.

Η εκτίμησή της για τον φυσικό τρόπο ζωής αναδείχθηκε πρόσφατα, όταν ένα βίντεο που δημοσίευσε με τον εαυτό της να χορεύει στη βροχή έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Όποτε μπορείτε να βγείτε στη βροχή, μη χάσετε την ευκαιρία», λέει στο κλιπ η ηθοποιός κοιτάζοντας τον ουρανό και γελώντας.



Όσον αφορά την καταπολέμηση της κρίσης των πλαστικών, η ηθοποιός προσπαθεί να «κάνει πράξη αυτό που λέει», αποφεύγοντας τα πλαστικά προϊόντα μίας χρήσης.

Η Μπάριμορ προσθέτει ότι η βιώσιμη αλλαγή απαιτεί ομαδικές προσπάθειες: «Χρειαζόμαστε το “μίκρο και το μάκρο”. Χρειαζόμαστε εταιρείες και ανθρώπους που αλλάζουν τον κόσμο καθώς και τις δικές μας μικρές ατομικές προσπάθειες».

φωτογραφία:
shutterstock

Ειδήσεις σήμερα


«Ψυχρολουσία» και έκτακτα μέτρα στο Βερολίνο μετά το «εμπάργκο» Πούτιν στο αέριο

Απίστευτη ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες της Hellenic Train, τι απαντάει η εταιρεία - Δείτε βίντεο


Τουλάχιστον 8 νεκροί και άγνωστος αριθμός αγνοουμένων στις πλημμύρες στο Κεντάκι - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης