Ελεονώρα Μελέτη: Αναπολεί τα καλοκαίρια της ως παιδί στην Κεφαλονιά

Ελεονώρα Μελέτη: Αναπολεί τα καλοκαίρια της ως παιδί στην Κεφαλονιά

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η παρουσιάστρια στο Instagram

meleti
Στην Κεφαλονιά βρέθηκε φέτος για τις διακοπές της η Ελεονώρα Μελέτη και όπως είναι φυσικό, οι μνήμες από τα καλοκαίρια της εκεί ως παιδί, ξύπνησαν.

Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να περάσει εκεί το φετινό καλοκαίρι με την κόρη της, Αλεξάνδρα και φρόντισε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Ειδικότερα, δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τη μικρή Αλεξάνδρα και στη λεζάντα της ανάρτησης, μοιράστηκε τις αναμνήσεις της από τα παιδικά της χρόνια στο νησί.

«Από τις περιγραφές της μαμάς @mariameleti1 κ της γιαγιάς μου, τα καλοκαίρια μας στη Κεφαλονιά η μέρα μας ξεκινούσε στις 8. Τρώγαμε για πρωινό αυγά μάτια κ ψωμάκι, ( τα αυγά μας τα έφερνε η κα Αλεξάνδρα, τότε πρέπει να ήταν κοντά στα 100!) κ μετά αμέσως πηγαίναμε για μπάνιο! 9 παρα ήμασταν στη παραλία! Για χρόνια θεωρούσα τη μαμά μου "κακομοίρα" που στις διακοπές της πήγαινε από το αξημέρωτο στη θάλασσα. Για δες εδώ… Από τις 9 παρά έχουμε ρίξει τη πρώτη μας βουτιά! Άδεια η παραλία! Εμείς κ κάνα δυο συνταξιούχοι. Μετά ήρθαν κ άλλοι… κ σε κάθε πατητή που μου έκανε η Αλεξάνδρα, έμπαινα στο νερό Ελεονώρα ετών 43, κ έβγαινα από το νερό Ελεονώρα ετών, 3,6,9,12,15… μετά σταμάτησα τις πατητές κ χάζευα ωραίους Ιταλούς… καλημέρα!», έγραψε. 

Δείτε την ανάρτησή της:




Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για την 45χρονη που εξαφανίστηκε - Πήγε για δουλειά και χάθηκαν τα ίχνη της

Σίφνος: Μυστήριο με τον αιφνίδιο θάνατο του 23χρονου - Η ιατροδικαστική θα «δείξει» τα αίτια


Μπροστά σε «ενεργειακό ναρκοπέδιο» τον χειμώνα η Ευρώπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης