Η «διαμαντένια» καρδιά της Chiara Ferragni

Η «διαμαντένια» καρδιά της Chiara Ferragni

Η Chiara Ferragni για ακόμα μια φορά μας δείχνει την αγάπη της στον οίκο κοσμημάτων και διαμαντιών DANELIAN!

chiara_ferragni_kardia_art
Sponsored Content 

Η διάσημη και πρωτοπόρα blogger με 27,5 εκατομμύρια followers εκτός από fan των κοσμημάτων του οίκου έχει και φιλικές σχέσεις με την οικογένεια!
Φαίνεται πως η Ferragni έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον οίκο αφού στο παρελθόν την έχουμε ξαναδεί να φοράει κοσμήματα του DANELIAN! Τα διαμαντένια ear cuff όπως και οι αλυσίδες βραχιόλια ήταν από τα κοσμήματα που την είδαμε να φοράει πρώτη στο instagram της .Αυτή την φορά διάλεξε μια χρυσή διαμαντένια καρδιά ,ένα συμβόλο που λατρεύει!

Σε όλες της τις εμφανίσεις (ακόμα και με μαγιό) πάντα συνδιάζει κάθε της look με πολύτιμα κοσμήματα!!Είναι λάτρης των κλασικών μονόπετρων αλλά και των μοντέρνων κοσμημάτων και οι αγαπημένες τις πέτρες είναι τα παντοτινά διαμάντια και τα σμαράγδια αφού ταιριάζουν απόλυτα με το έντονο χρώμα των ματιών της.

Κλείσιμο
Τα διαμάντια φυσικά είναι συνώνυμα με τον οίκο DANELIAN από την δεκαετία του 70´ όπου ο Χρήστος Δανελιάν ίδρυσε στην Ελλάδα το Diamond Club. Έχουν μείνει αξέχαστες οι καμπάνιες του οίκου με διεθνή καταξιωμένα top models,όπως την Naomi Campbell,Andriana Sklenarikova,Helena Christensen και πρόσφατα την Ana Beatriz Barros.

 Είναι το μόνο ελληνικό brand που έχει καταφέρει να κερδίσει την καρδιά της και συνεχίζει να αγαπάει τα τελευταία χρόνια!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης