House of The Dragon: Κυκλοφόρησαν νέα πλάνα από τη σειρά

House of The Dragon: Κυκλοφόρησαν νέα πλάνα από τη σειρά

Με αφορμή το San Diego Comic-Con 2022 παρουσιάστηκε μία νέα εκδοχή του τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες - Δείτε το σχετικό βίντεο

houseofthedragon123
Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ για την πολυαναμενόμενου «House of The Dragon», που πρόκειται για την πρίκουελ σειρά του Game of Thrones, νέα πλάνα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. 

Με αφορμή το San Diego Comic-Con 2022, κυκλοφόρησε μια νέα πιο εμπλουτισμένη εκδοχή του ίδιου τρέιλερ, στο οποίο περιλαμβάνονται ακόμη περισσότερα πλάνα. Για παράδειγμα, βλέπουμε τον χαρακτήρα του Ματ Σμιθ, τον Πρίγκιπα «Daemon Targaryen», ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη σειρά, να φορά ολοκληρωμένη την πανοπλία του, λίγο πριν κάποια μάχη.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στο San Diego Comic-Con 2022 συμμετείχε και Τζορτζ Ρ.Ρ Μάρτιν, ο οποίος μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει δει ήδη τα εννέα από τα δέκα συνολικά επεισόδια της πρώτης σεζόν και σημείωσε ότι του  φάνηκαν καταπληκτικά.

Δείτε το εμπλουτισμένο τρέιλερ του «House of the Dragon»:


Comic-Con Extended Trailer | House of the Dragon (HBO)

Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο «The Dying of the Dragons» που εκδόθηκε το 2018, μαζί με το «Fire & Blood». Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα μας ταξιδέψει 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα της σειράς που απολαύσαμε σε επτά κύκλους και συγκεκριμένα, στον εμφύλιο πόλεμο των Targaryen.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου στο HBO Max.



Οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν είναι:

Ο Paddy Considine στον ρόλο του Viserys Targaryen – Ο μεγαλύτερος αδερφός του Daemon.

Κλείσιμο
Ο Matt Smith στον ρόλο του Daemon Targaryen – Ένας ατρόμητος πολεμιστής και ιππέας δράκων, στις φλέβες του οποίου τρέχει το αληθινό αίμα του δράκου.

Η Olivia Cooke στον ρόλο της Alicent Hightower – Η κόρη και το Χέρι του βασιλιά Otto Hightower αλλά και η πιο κοσμική κυρία των Επτά Βασιλείων.

Η Emma D’Arcy στον ρόλο της Rhaenyra Targaryen – Η μεγαλύτερη κόρη του Viserys Targaryen και καθαρόαιμη Βαλυριανή ιππέας δράκων.
Ο Steve Toussaint θα παίξει τον Λόρδο Corlys Velaryon, γνωστό και ως «The Sea Snake». Είναι ο πιο φημισμένος ναυτικός τυχοδιώκτης στην ιστορία του Westeros.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Έλον Μασκ διαψεύδει ότι «πήγε» με τη γυναίκα του συνιδρυτή της Google - «Έχω αιώνες να κάνω σεξ»

Ασύλληπτο τροχαίο στη Λάρισα - Στο νοσοκομείο ζευγάρι με δύο μικρά παιδιά

Ο Ρίσι Σούνακ αναγορεύει την Κίνα στη «μεγαλύτερη μακροπρόθεσμη απειλή» για τη Βρετανία 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης