Μπεν Άφλεκ: Ξέσπασε σε κλάματα στον μήνα του μέλιτος με τη Λόπεζ

Μπεν Άφλεκ: Ξέσπασε σε κλάματα στον μήνα του μέλιτος με τη Λόπεζ

Ο ηθοποιός εμφανίζεται κουρασμένος και σκεπτικός σε διάφορες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει από τον μήνα του μέλιτος

lopez-affleck-cries__1_
Τον μήνα του μέλιτος απολαμβάνουν Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ στο Παρίσι και οι φωτογραφίες τους από το πρώτο τους ταξίδι ως παντρεμένοι, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στην Πόλη του Φωτός, αίσθηση προκάλεσε ένα στιγμιότυπο που δείχνει τον Άφλεκ να έχει ξεσπάσει σε κλάματα και τη Τζένιφερ Λόπεζ να τον παρηγορεί. 
Ο ηθοποιός φαίνεται να είναι πολύ συγκινημένος και μαζί με τη σύζυγό του είχαν ένα πολύ τρυφερό τετ α τετ, το οποίο απαθανάτισε κάποιος με την κάμερά του και πλέον κυκλοφορεί στα social media.

Δεν είναι ξεκάθαρος ο λόγος στον οποίο οφείλεται το ξέσπασμα του Άφλεκ, αλλά ό,τι και να συνέβη είχε έναν ώμο για να στηριχθεί... αυτόν της JLo, η οποία τον αγκάλιασε και τον φίλησε στο πρόσωπό του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τις προάλλες κυκλοφόρησαν κι άλλες φωτογραφίες με τον Μπεν Άφλεκ να φαίνεται αρκετά κουρασμένος και σκεπτικός. Είναι χαρακτηριστικό, ότι συζητήθηκε έντονα μία φωτογραφία του να κοιμάται σε ένα σκάφος, ενώ ο φακός των παπαράτσι τον απαθανάτισε σε άλλη στιγμή να κοιτάζει προβληματισμένος έξω από το παράθυρο του ξενοδοχείου, καπνίζοντας ένα τσιγάρο.

Παρόλα αυτά, όσοι έχουν δει από κοντά το ζευγάρι ισχυρίζονται ότι είναι πολύ ερωτευμένοι και απολαμβάνουν χαμογελαστοί το πρώτο τους ταξίδι, ως παντρεμένοι.

Δείτε τις φωτογραφίες


SPL5328167_012
SPL5328304_004
SPL5328323_002
Κλείσιμο

Υπενθυμίζεται, ότι το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μια τελετή σε στενό κύκλο στο Λας Βέγκας το περασμένο Σαββατοκύριακο. Λίγες ημέρες αργότερα, ταξίδεψαν ως το Παρίσι συνοδευόμενοι από τις δύο κόρες του ηθοποιού, Βάιολετ και Σεραφίνα, αλλά και από την κόρη της Λόπεζ, Εμ.

SPL5328498_015_2

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική», δήλωσε η Τζένιφερ Λόπεζ, πιο ευτυχισμένη από ποτέ, λίγο μετά τον γάμο τους στην ιστοσελίδα της.

«Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, που έκαναν όλα το ίδιο ταξίδι. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι και ήταν αγκαλιασμένοι. Μπροστά μας, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Victorville για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του. Όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα – να γίνουμε σύντροφοι και να δηλώσουμε επίσημα την αγάπη μας μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου. Ίσα που προλάβαμε να φτάσουμε στο μικρό λευκό εκκλησάκι τα μεσάνυχτα», είπε η JLo.

Jennifer Lopez and Ben Affleck Tie the Knot in Las Vegas!


Φωτογραφία: Lionel Urman / AbacaPress / SplashNews.com




Ειδήσεις σήμερα:

Τι αναφέρει η Αστυνομία για τον θάνατο του 22χρονου στο ελικοδρόμιο στα Σπάτα - Τα αναπάντητα ερωτήματα

Αυτή είναι η επιστολή Μητσοτάκη στην ΕΕ για την ενέργεια

Πλεύρης: Ο Τσίπρας πήγε χωρίς μάσκα στο Προεδρικό - ΣΥΡΙΖΑ: Είχε αρνητικό PCR από το Σάββατο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης