Λίζα Κούντροου: Αποκάλυψε γιατί πέρασε από δύο οντισιόν για τα «Φιλαράκια»

Λίζα Κούντροου: Αποκάλυψε γιατί πέρασε από δύο οντισιόν για τα «Φιλαράκια»

«Έμαθα χρόνια μετά ότι ήμουν η μόνη που το έκανε» είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__82_
Η Λίζα Κούντροου αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις της, ότι για να πάρει τον ρόλο της «Φοίβη» στην επιτυχημένη σειρά «Φιλαράκια», χρειάστηκε να περάσει δύο φορές από τη διαδικασία των οντισιόν.

Μπορεί να αγαπήθηκε πού από το κοινό για τις αστείες ατάκες της μέσα στη σειρά, αλλά η ηθοποιός δεν είχε πείσει από την αρχή τους συντελεστές της σειράς ότι είναι ιδανική για να υποδυθεί τη Φοίβη.

Η 58χρονη είχε συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη της σειράς, Τζέιμς Μπάροους και σε άλλη σειρά, το «Frasier» αλλά την είχε απολύσει μετά το πιλοτικό επεισόδιο. Αυτό συνέβη, γιατί όπως είπε, τη θεωρούσε ακατάλληλη για τον ρόλο.


«Ήμουν στο "Frasier" στον ρόλο της Ροζ, αλλά λανθασμένα, κάτι που δεν ήξερα τότε. Ήξερα ότι ο Τζιμ το είχε καταλάβει από τη στιγμή που διαβάζαμε το σενάριο» είπε σε συνέντευξή της σε podcast, εξηγώντας στη συνέχεια, ότι «με φώναξαν να κάνω μια οντισιόν για τα "Φιλαράκια".
Οπότε κάναμε τα "Φιλαράκια" και έπρεπε να κάνω μια ξεχωριστή οντισιόν για τον Τζέιμς Μπάροους. Πρέπει να περάσεις από ακροάσεις για τους παραγωγούς και το στούντιο, αλλά ανάμεσα σε όλα αυτά έπρεπε να διαβάσω το σενάριο και για τονΜπάροους», είπε η Λίζα Κούντροου. Αργότερα, στην ίδια συνέντευξη τόνισε πως τότε πίστευε ότι όλοι οι ηθοποιοί του κάστ θα έκαναν το ίδιο. «Έμαθα χρόνια μετά ότι ήμουν η μόνη που το έκανε. Απλά για να εξασφαλίσουμε ότι ήταν εντάξει με τον Τζίμι που θα υποδυόμουν τη Φοίβη», είπε.

Friends-Ta-filarakia


Η ίδια πήρε την έγκριση του Μπάροους αλλά δεν είχε καταλάβει ότι εκείνος θα σκηνοθετούσε το πιλοτικό επεισόδιο. «Ένιωσα περισσότερο ηττημένη παρά εκνευρισμένη», είπε και εξήγησε πως ενώ δεν έκαναν καλή αρχή στη συνεργασία τους τελικά τον εμπιστεύτηκε απόλυτα.

«Ήμασταν έτοιμοι να διαβάσω τον μονόλογο της Φοίβη και μου είπε να κάτσω κάτω από το τραπέζι, γιατί εκεί είναι η Φοίβη», είπε και τόνισε πως ο συνδημιουργός της σειράς, Ντέιβιντ Κρέιν, της είπε ότι ίσως κάτι τέτοιο δεν λειτουργήσει. Τότε ο Μπάροους την υπερασπίστηκε και είπε πως εκείνος της το πρότεινε. «Ο Τζίμι παραδέχτηκε ότι ήταν δικιά του ιδέα και ήξερα ότι μπορώ να τον εμπιστευθώ», είπε τέλος.


Ειδήσεις σήμερα:

Η 18χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κόρινθο είχε χάσει τον κολλητό της πριν 1,5 χρόνο

Κορβέτες από τους Ιταλούς και τανκς από τους Γερµανούς αγοράζει η Ελλάδα

Όλα «δείχνουν» διακοπή προμήθειας φυσικού αερίου από τη Gazprom, λέει το Βερολίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης