Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τραγουδάει ξανά δημόσια μετά από χρόνια

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τραγουδάει ξανά δημόσια μετά από χρόνια

«Δεν έχω μοιραστεί τη φωνή μου εδώ και πάρα πολύ καιρό, ίσως παραπάνω από ότι θα έπρεπε. Όμως να μαι εδώ, τραγουδώντας μία διαφορετική εκδοχή του "Hit me Baby one more Time"», ανέφερε η τραγουδίστρια στη μακροσκελή ανάρτησή της - Δείτε το βίντεο 

Spears564__1_
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μέσω δημοσίευσης στο Instagram τραγουδά ξανά και μοιράζεται τη φωνή της μετά από πολλά χρόνια. Τραγουδώντας acapella το «Hit me Baby one more Time», έδωσε στους θαυμαστές της, αυτό πραγματικά, για το οποίο ανυπομονούσαν. Η διάσημη τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τα social media και δημοσιεύσει συχνά βίντεο στα οποία χορεύει, όμως αυτή είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, που την ακούμε να τραγουδά ξανά και η φωνή της είναι υπέροχη.

Όπως ανέφερε στη λεζάντα της δημοσίευσής της τραγούδησε το κομμάτι της εν μέσω… πλυσίματος:«Αυτός είναι ο εαυτός μου, από χθες που έπλενα τα ρούχα. Δεν έχω μοιραστεί τη φωνή μου εδώ και πάρα πολύ καιρό, ίσως παραπάνω από ότι θα έπρεπε. Όμως να μαι εδώ, τραγουδώντας μία διαφορετική εκδοχή του «Hit me Baby one more Time». Λοιπόν, ζητούσα αυτό που ήθελα για 14 χρόνια, μία διαφορετική έκδοση του κομματιού (...) και οι παραγωγοί το έφτιαξαν με έναν τελείως διαφορετικό ήχο, με 4 κορίτσια, συμπεριλαμβανομένης και της αδελφής μου».

«Το κατέστρεψαν με έκαναν να νιώθω ένα τίποτα. Μοιράζομαι σήμερα αυτό το βίντεο, γιατί γνωρίζω καλά την αγάπη και το πάθος μου να τραγουδώ, τη στιγμή που η οικογένεια μου με κορόιδεψε. Δεν θα γίνω θύμα (...) Είμαι σίγουρη ότι εσείς οι μουσική θα νομίζετε ότι δεν είναι καλή, όμως εγώ είμαι καλύτερη», ανέφερε μεταξύ άλλων στη μακροσκελή ανάρτησή της. 

Το «Hit me Baby One More Time» κυκλοφόρησε το 1998 και αποτελεί ένα τραγούδι που ανέβηκε στην κορυφή των charts σε 22 χώρες και κέρδισε ένα Grammy.
Το TMZ ανέφερε ότι η Μπρίτνεϊ σχεδιάζει να επιστρέψει στο στούντιο για να ηχογραφήσει μουσική. Φυσικα αυτό φαίνεται να είναι μια μεγάλη αρχή.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεπέρασε τις 35.000 αιτήσεις μέσα σε 3 ώρες η πλατφόρμα «Τουρισμός για Όλους», 15 ερωτήσεις και απαντήσεις για το πώς θα πάρετε το voucher

Φουλάρει για μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου ο Τεντόγλου

Με ψεύτικο προφίλ στο Instagram «ψάρευε» τα θύματά του ο 31χρονος από τον Άγιο Δημήτριο - Η «παγίδα» που οδήγησε στο revenge porn
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης