Ρίκι Μάρτιν: Στις 21 Ιουλίου η δίκη - Κατηγορείται για αιμομιξία και ενδοοικογενειακή βία από τον ανιψιό του

Ρίκι Μάρτιν: Στις 21 Ιουλίου η δίκη - Κατηγορείται για αιμομιξία και ενδοοικογενειακή βία από τον ανιψιό του

Ο γιος της αδελφής του ετοιμάζεται να καταθέσει όσα υποστηρίζει - Ο Μάρτιν αρνείται όλες τις κατηγορίες αλλά αντιμετωπίζει φυλάκιση έως και 50 έτη σύμφωνα με τους νόμους του Πουέρτο Ρίκο όταν πρόκειται για αιμομιξία

ricky-martin-aimomiksia3
Πριν μερικές εβδομάδες, το όνομα του Ρίκι Μάρτιν απασχόλησε τη δημοσιότητα, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα ο τραγουδιστής είχε καταγγελθεί για ενδοοικογενειακή βία, αλλά το θύμα ήταν άγνωστο, επειδή η ταυτότητά του προστατεύονταν από τον νόμο. Όμως η ανωνυμία αποκαλύφθηκε από τον Έρικ Μάρτιν, τον αδερφό του Πορτορικανού σταρ και ο καταγγέλλων είναι ο 21χρονος Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, ανιψιός του καλλιτέχνη και γιος της αδερφής του, Βανέσα.

Σύμφωνα με το θύμα, ο Ρίκι Μάρτιν του άσκησε σωματικές και ψυχολογικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια της επτάμηνης σχέσης τους. Τώρα γνωρίζοντας ότι ο καταγγέλλων είναι ο ανιψιός του, η ποινή που θα αντιμετωπίσει ο σταρ είναι τελείως διαφορετική και μπορεί να καταδικαστεί σε 50 χρόνια φυλάκιση, αφού αυτό ορίζουν οι νόμοι του Πουέρτο Ρίκο, όταν πρόκειται για αιμομιξία.

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η σχέση μεταξύ του Ρίκι Μάρτιν και του 21χρονου ανιψιού του έληξε πριν λίγους μήνες, με τον καλλιτέχνη «να μην μπορεί να δεχτεί τον χωρισμό τους». Ως εκ τούτου άρχισε να τον καλεί επίμονα και να τον καταδιώκει.

Ο νεαρός άνδρας ισχυρίζεται στη δήλωσή του ότι ο θείος του ήταν επιθετικός εναντίον του κατά τη διάρκεια της υποτιθέμενης σχέσης και ότι δεν χειρίστηκε καλά τον χωρισμό. Ο 21χρονος στη συνέχεια επειδή φοβόταν, ζήτησε περιοριστικά μέτρα, υποστηρίζοντας ότι ο Ρίκι Μάρτιν τον ακολουθούσε στο σπίτι. Ο Σάντσες ισχυρίζεται ότι ο θείος του, του τηλεφωνεί συχνά και ότι τον είδε να τριγυρίζει στην κατοικία του, τουλάχιστον 3 φορές. O νεαρός έχει καταθέσει επίσης ότι ζούσε με τον Μάρτιν και τον σύζυγό του και είχαν μια «ανοιχτή» σχέση, ενώ κατηγόρησε τον τραγουδιστή και για χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών.

martin1


Η υπεράσπιση των δικηγόρων του Ρίκι Μάρτιν
Κλείσιμο
Τόσο ο τραγουδιστής όσο και η ομάδα των δικηγόρων του ετοιμάζουν την υπεράσπιση κατά της κατηγορίας του ανιψιού του. Η δίκη θα ξεκινήσει στις 21 Ιουλίου και ο Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις ενώπιον του δικαστή. Εκείνοι που χειρίζονται την υπεράσπιση του Μάρτιν θα ισχυριστούν ότι ο ανιψιός έχει πρόσφατα καταγγελθεί από μια γυναίκα που τον κατηγόρησε για παρενόχληση, αφού απείλησε να της καταστρέψει τη ζωή, συνεπώς θα αμφισβητήσουν την αξιοπιστία του.

«Είμαστε βέβαιοι ότι όταν έρθουν στο φως τα αληθινά γεγονότα σχετικά με αυτό το θέμα, ο πελάτης μας Ρίκι Μάρτιν θα δικαιωθεί πλήρως», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το δικηγορικό γραφείο του τραγουδιστή.

Η νομική ομάδα του Μάρτιν είπε στην DailyMail ότι ο ανιψιός του παλεύει με βαθιά ψυχικά προβλήματα και απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς του, τους οποίους χαρακτήρισαν «αηδιαστικούς».

«Ο Ρίκι Μάρτιν φυσικά δεν έχει εμπλακεί και δεν θα εμπλεκόταν ποτέ σε κανένα είδος σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του», τόνισε ο δικηγόρος του και πρόσθεσε: «Η ιδέα δεν είναι μόνο αναληθής, είναι και αποκρουστική. Ελπίζουμε όλοι ότι αυτός ο άνθρωπος θα έχει τη βοήθεια που χρειάζεται τόσο, επειγόντως. Αλλά πάνω απ' όλα, ανυπομονούμε να απορριφθεί αυτή η απαίσια υπόθεση μόλις ο δικαστής εξετάσει τα γεγονότα».

shutterstock_789791254
O Ρίκι Μάρτιν είναι παντρεμένος με τον Σουηδό ζωγράφο, Χουάν Γιόζεφ από το 2017. Το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά: τα δίδυμα, Βαλεντίνο και Ματέο, τη Λουτσία, τριών και τον Ρεν / Φωτογραφία: Shutterstock


Τα αρνείται όλα
Ο Μάρτιν σε μια παλαιότερη ανάρτηση στο Twitter στις 4 Ιουλίου, αρνήθηκε όσα του καταλογίζουν για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δημοσιοποίηση όμως του ονόματος του ανιψιού του για αιμομιξία, δεν έχει προχωρήσει σε δηλώσεις.

«Η εντολή προστασίας που εκδόθηκε εναντίον μου βασίζεται σε εντελώς ψευδείς ισχυρισμούς, οπότε θα απαντήσω μέσω της δικαστικής διαδικασίας με τα γεγονότα και την αξιοπρέπεια που με χαρακτηρίζουν. Επειδή πρόκειται για ένα εν εξελίξει νομικό ζήτημα, δεν μπορώ να κάνω λεπτομερείς δηλώσεις αυτή τη στιγμή. Είμαι ευγνώμων για τα αμέτρητα μηνύματα αλληλεγγύης και τα λαμβάνω με όλη μου την καρδιά», είχε γράψει στη δημοσίευσή του ο 50χρονος σταρ.



Υπάρχει και δεύτερη δικαστική διαμάχη
Στις αρχές ο Ιουλίου, ο τραγουδιστής δέχθηκε αγωγή ύψους 3 εκατομμυρίων δολαρίων από την πρώην μάνατζέρ του, Ρεμπέκα Ντράκερ, με τα νομικά έγγραφα να αναφέρουν ότι προστάτευσε τον Ρίκι Μάρτιν από «τις συνέπειες ριψοκίνδυνων απερισκεψιών» και επειδή δεν της καταβλήθηκαν χρήματα που της οφείλονταν βάσει μίας συμφωνίας που είχαν υπογράψει.

«Αν και η καριέρα του Μάρτιν άνθισε από τότε που προσέλαβε εκ νέου τη Ρεμπέκα Ντράκερ ως μάνατζέρ του, τον Μάιο του 2020, εκείνη ήταν αναγκασμένη να αντιμετωπίσει μια σειρά από προσωπικά ζητήματα του τραγουδιστή, όπως προβλήματα με τη νταντά που προσέλαβε για να φροντίζει τα παιδιά του, η μη καταβολή φόρων από τον Μάρτιν και κατάχρηση ουσιών, μεταξύ άλλων ζητημάτων» υποστηρίζεται στη μήνυσή της.


Ειδήσεις σήμερα:

Ξεπέρασε τις 35.000 αιτήσεις μέσα σε 3 ώρες η πλατφόρμα «Τουρισμός για Όλους», 15 ερωτήσεις και απαντήσεις για το πώς θα πάρετε το voucher

Φουλάρει για μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου ο Τεντόγλου

Με ψεύτικο προφίλ στο Instagram «ψάρευε» τα θύματά του ο 31χρονος από τον Άγιο Δημήτριο - Η «παγίδα» που οδήγησε στο revenge porn
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης