Χάρι Στάιλς: Έχει χάσει τα μαλλιά του - Θαυμαστές τον «κατηγορούν» ότι… φοράει περούκα

Χάρι Στάιλς: Έχει χάσει τα μαλλιά του - Θαυμαστές τον «κατηγορούν» ότι… φοράει περούκα

«Ένας μουσικός έχει ένα βρώμικο μικρό μυστικό, που δεν έχει μοιραστεί με τους θαυμαστές. Κυριολεκτικά είναι φαλακρός», ανέφερε το δημοσίευμα 

Harry_Styles8970
Μία νέα θεωρία για τα... μαλλιά του Χάρι Σταίλς κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ορισμένοι θαυμαστές στα social media είναι πεπεισμένοι, ότι ο 28χρονος σταρ με τα πλούσια χτενίσματά του, πιθανώς να φοράει περούκα.

Η θεωρία αυτή ξεκίνησε, όταν μια ανώνυμη πηγή ανέφερε στον λογαριασμό των διασημοτήτων στο Instagram Deuxmoi ότι: «Ένας μουσικός έχει ένα βρώμικο μικρό μυστικό, που δεν έχει μοιραστεί με τους θαυμαστές. Κυριολεκτικά είναι φαλακρός».

«Τα μαλλιά του δείχνουν τόσο αληθινά, που μόνο ένα καλό μάτι θα μπορούσε να τα ξεχωρίσει», τόνισε η πηγή.
14736681

Μερικοί θαυμαστές είναι βέβαιοι, ότι τα ανέμελα μαλλιά του Χάρι Στάιλς, μπορεί να μην είναι φυσικά.
Κλείσιμο
Μία χρήστης στο TikTok η Abbi Henry, ήταν η πρώτη που συζήτησε τη θεωρία αυτή μέσα από τον λογαριασμό της. Η ανάρτησή της μάλιστα έχει αγγίξει τις 4 εκατομμύρια προβολές.

«Δεν λέω ότι είναι ο Χάρι», τόνισε για τη φήμη, «αλλά το λέω, επειδή είπε ότι όταν βγαίνει έξω, δεν θέλει να τον βλέπουν»
Πολλοί άλλοι θαυμαστές παρατηρώντας πλέον τα μαλλιά του τραγουδιστή, σχολίασαν ότι τη στιγμή που ανασηκώνεται το μπροστινό μέρος των μαλλιών, δείχνουν σαν να μην είναι αληθινά.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεπέρασε τις 35.000 αιτήσεις μέσα σε 3 ώρες η πλατφόρμα «Τουρισμός για Όλους», 15 ερωτήσεις και απαντήσεις για το πώς θα πάρετε το voucher

Φουλάρει για μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου ο Τεντόγλου

Με ψεύτικο προφίλ στο Instagram «ψάρευε» τα θύματά του ο 31χρονος από τον Άγιο Δημήτριο - Η «παγίδα» που οδήγησε στο revenge porn
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης