Σπύρος Μαρτίκας για Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να συγκατοικήσουμε»

Σπύρος Μαρτίκας για Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να συγκατοικήσουμε»

«Τρεις μήνες είμαστε μαζί και τώρα δοκιμάζεται η σχέση μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας

Andriwtou
Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, φαίνεται να διανύουν την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους και δεν χάνουν στιγμή να δείχνουν δημόσια τον έρωτά τους. Το ζευγάρι που γνωρίστηκε μέσα από το Survivor, φαίνεται να προχωρά σοβαρά τη σχέση και να κάνουν κοινά σχέδια για το μέλλον. Μάλιστα, ο φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε στη κάμερα τα σχέδιά του ζευγαριού, που είναι να ζήσουν άμεσα κάτω από την ίδια στέγη.

Συγκεκριμένα ο ίδιος παραδέχτηκε στο Secret: «Είμαστε μια χαρά, όλα είναι τέλεια. Περνάμε πάρα πολύ καλά, επικοινωνούμε στο έπακρον και ταιριάζουμε απόλυτα. Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να συγκατοικήσουμε στον Πειραιά από τον Σεπτέμβριο. Αυτό που θαυμάζω περισσότερο είναι το μυαλό της. Έχει μια γλύκα και μια αθωότητα, μαζί με ωριμότητα και δεν έχει χάσει τον εαυτό της ούτε στιγμή και ούτε πρόκειται».

Παρά το γεγονός ότι η Βρισηίδα είναι έτοιμη να εγκαταλείψει τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, για να ζήσει με τον άνδρα που έχει ερωτευτεί, κανένας από τους δύο δεν δείχνει να είναι έτοιμος για γάμο. Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας απάντησε σε αυτό το ενδεχόμενο: «Είναι νωρίς. Τρεις μήνες είμαστε μαζί και τώρα δοκιμάζεται η σχέση μας, οπότε τα σενάρια γάμου είναι μια μακρινή προσδοκία».
martikas

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί με αφορμή τη συμμετοχή και των δύο στο Survivor. Ήδη από τον πρώτο καιρό είχαν έρθει κοντά. Η ερωτική διάθεση του ενός προς τον άλλον και η έλξη που ένιωθαν ήρθε σταδιακά και για δύο μήνες ήταν αχώριστοι.

Κλείσιμο
Μία παρεξήγηση που συνέβη λίγο πριν εκείνη αποχωρήσει από το παιχνίδι μετά από απόφαση του κοινού, στάθηκε η αφορμή για να δώσουν τέλος σε αυτή τη σχέση, δίνοντας όμως συγχρόνως και οι δύο την υπόσχεση ότι εκτός Survivor θα έδιναν ακόμα μία ευκαιρία στα δυνατά συναισθήματα που ένιωθαν.
Όταν ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε με τη σειρά του από το παιχνίδι συναντήθηκε με τη Βρισηίδα και ήταν σαν να μην είχε μεσολαβήσει τίποτα κακό ανάμεσά τους. Από τότε είναι μαζί και αφού περάσουν ένα όμορφο καλοκαίρι, θα επιστρέψουν στη βάση τους για να φτιάξουν το σπίτι όπου θα μοιράζονται κοινές αναμνήσεις.


Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Δύο νοσηλεύτριες και στελέχη του νοσοκομείου στο κάδρο των ευθυνών για τον θάνατο του 49χρονου

Μύκονος: Ξημέρωσε και ο Βέρτης ακόμη τραγουδούσε - Ο χαμός από τους Ισραηλινούς και οι εισπράξεις των €700.000

Από πτώση ο θάνατος της Ιβάνα Τραμπ - Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης