Γεράσιμος Γεννατάς για Λιγνάδη: «Είναι ευτέλεια της ύπαρξής μας, είμαστε σκυλιά που γαβγίζει το ένα στο άλλο»

Γεράσιμος Γεννατάς για Λιγνάδη: «Είναι ευτέλεια της ύπαρξής μας, είμαστε σκυλιά που γαβγίζει το ένα στο άλλο»

«Το MeToo είναι θέμα της κοινωνίας και όχι του κλάδου μας», θέλησε να ξεκαθαρίσει ο ηθοποιός - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

gennatas_lignadis397
Για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, το κίνημα #MeToo αλλά και τις πρόσφατες εξελίξεις με την υπόθεση Λιγνάδη μίλησε ο Γεράσιμος Γεννατάς σε σημερινές δηλώσεις του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Open Weekend», ο γνωστός ηθοποιός θέλησε αρχικά να ξεκαθαρίσει ότι το κίνημα #MeToo δεν αφορά μόνο τους ηθοποιούς αλλά ολόκληρη την κοινωνία, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα του έχει  κοστίσει το να λέει δημόσια την άποψή του.

«Παλαιότερα ήμουν πιο αιχμηρός στις δηλώσεις μου, πλέον είμαι πιο ευγενικός. Γιατί όμως να είμαστε ευγενικοί και πολιτισμένοι με κάτι που είναι απάνθρωπο; Υποθέτω ότι μου έχει κοστίσει να μη με πάρουν σε δουλειές επειδή λέω την άποψή μου δημόσια. Κανείς δεν ασχολείται με αυτά που λέμε, αλλά με τον τρόπο που τα λέμε. Σε λίγα χρόνια οι άνθρωποι δεν θα αξίζουμε τίποτα», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Για το #MeToo είπε: «Είναι θέμα της κοινωνίας και όχι του κλάδου μας. Απλά τώρα βρήκαμε μια ωραία καραμέλα και το κάνουμε πάλι στο περιτύλιγμά του. Στη ζωή μου ήμουν πάντα υπέρ των αδυνάτων και υπέρ των παθόντων».

Τέλος, σχετικά με την καταδίκη και μετά την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο ηθοποιός είπε: «Λυπάμαι πάρα πολύ που τα συζητάμε αυτά. Λυπάμαι για εκεί που βρισκόμαστε σαν άνθρωποι. Είναι ευτέλεια της ύπαρξής μας. Είμαστε σκυλιά που γαβγίζει το ένα στο άλλο. Ντρέπομαι με όλα αυτά που συμβαίνουν και είμαι με τους ανθρώπους που κάτι έχουν πάθει. Κατεβαίνει πολύ χαμηλά αυτό που διακυβεύεται».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clgy8yv9qtoh)


Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Δύο νοσηλεύτριες και στελέχη του νοσοκομείου στο κάδρο των ευθυνών για τον θάνατο του 49χρονου

Μύκονος: Ξημέρωσε και ο Βέρτης ακόμη τραγουδούσε - Ο χαμός από τους Ισραηλινούς και οι εισπράξεις των €700.000

Από πτώση ο θάνατος της Ιβάνα Τραμπ - Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης