Pokemon: Ξεκινάει το κάστιγνκ για το πρώτο ριάλιτι σόου

Pokemon: Ξεκινάει το κάστιγνκ για το πρώτο ριάλιτι σόου

«Οποιοσδήποτε από το Los Angeles που έχει να διηγηθεί μία ιστορία με το Pokemon, μπορεί να κάνει αίτηση» - Κατά πάσα πιθανότητα το ριάλιτι θα αφορά σε επαγγελματίες παίκτες 

Pokemon125
Η «The Pokemon Company» δεν σταματά να «σκαρφίζεται» νέες εκπλήξεις για τους θαυμαστές των κινουμένων σχεδίων. Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση, ότι η εταιρία ετοιμάζει ένα ριάλιτι σόου, που θα είναι βασισμένο στους θαυμαστές του παιχνιδιού ανταλλαγής καρτών Pokemon.

Η είδηση παρουσιάστηκε αρχικά μέσα από το Twitter, όπου δημοσίευτηκε μία φωτογραφία που αναφέρει, ότι η «Pokemon Company» ψάχνει ανθρώπους όλων των ηλικιών για μία «μοναδική ευκαιρία».

«Αν προσπαθείτε να μάθετε το Pokemon TCG, για να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας, ακονίστε τις δεξιότητές σας για να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο ή αν είστε ήδη ανταγωνιστικοί παίκτες, θα θέλαμε να ακούσουμε πως μπορεί να σας βοηθήσει ένας ειδικός του Pokemon TCG».
Κατά πάσα πιθανότητα το συγκεκριμένο ριάλιτι θα αφορά σε επαγγελματίες παίκτες, ωστόσο μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα και οι πληροφορίες για το που θα παρουσιαστεί το εν λόγω ριάλιτι, παραμένουν προς το παρόν άγνωστες.

Ο Μπάρι Σάμς, αντιπρόεδρος του Pokemon TCG δήλωσε:
Κλείσιμο
«Πρόκειται για ένα πρόγραμμα των Pokemon, που οι παίκτες θα παίζουν μετά το σχολείο με φίλους ή την οικογένειά τους. Ακόμη και αν λατρεύετε τις κάρτες ή αν είστε απλώς συλλέκτες ανυπομονούμε να αναδείξουμε τις ιστορίες σας. Οποιοσδήποτε από το Los Angeles που έχει να διηγηθεί μία ιστορία με το Pokemon TCG, μπορεί να κάνει αίτηση».

Κατά πάσα πιθανότητα, η «The Pokemon Company» θα δώσει στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες σύντομα.

Ειδήσεις σήμερα:

Χτύπησε τη γυναίκα του και την κόρη της που πήγε να τη σώσει

Πάτρα: Ο 49χρονος λίγες ώρες πριν πεθάνει έξω από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» είχε επισκεφθεί ιδιώτη γιατρό

Τσιτσιπάς: Ποτέ δεν είχα καταλάβει πόσο σύντομος είναι ο μήνας, μέχρι που πλήρωσα ενοίκιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης