Δημήτρης Γιαννέτος: Η συγκινητική του ανάρτηση - «Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, πριν καν ανακαλύψω ποιος είμαι»

Δημήτρης Γιαννέτος: Η συγκινητική του ανάρτηση - «Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, πριν καν ανακαλύψω ποιος είμαι»

Ο διάσημος hair stylist αποκάλυψε τον λόγο που δεν είχε επισκεφτεί το χωριό του για χρόνια - Όπως είπε, δεχόταν συνεχώς bullying για τη σεξουαλικότητά του - Διαβάστε τη δημοσίευσή του

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__59_
Σε μία συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννέτος, αναφερόμενος στη σεξουαλικότητά του και το bullying που έχει δεχτεί.

Ο καταξιωμένος hair stylist που διαγράφει λαμπρή πορεία στο Χόλιγουντ επέστρεψε στην Ελλάδα για ένα μικρό χρονικό διάστημα, προκειμένου να δει από κοντά τα αγαπημένα του πρόσωπα και την οικογένειά του.

Όπως αποκάλυψε, απέφευγε για χρόνια να επισκεφτεί το χωριό του, γιατί έχει πολύ δυσάρεστες αναμνήσεις από αυτό. Η παιδική του ηλικία ήταν αρκετά δύσκολη, με τον ίδιο να βιώνει σκληρό bullying.

«22 ώρες με την οικογένεια στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, γνωστή και ως "χωριό". Έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε που επισκέφτηκα την πατρίδα μου, το μέρος  όπου μεγάλωσα. Πάντα προσπαθώ να βρω μια δικαιολογία να μην το επισκεφτώ, όσο κι αν αγαπώ την οικογένειά μου και να θέλω να περάσω χρόνο μαζί της. Πάντα προσπαθούσα να τους συναντήσω κάπου αλλού, κάπου εκτός από το χωριό. Τώρα που είμαι 38 χρονών συνειδητοποίησα ότι το γεγονός, για το οποίο αποφεύγω όλα αυτά τα χρόνια να πάω εκεί είναι, διότι δεν είχα την καλύτερη παιδική ηλικία. Δεχόμουν bullying στο σχολείο εξαιτίας της σεξουαλικότητάς μου. Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση πριν ακόμα ανακαλύψω ποιος πραγματικά είμαι. Επίσης, αντιμετώπιζα κάποια οικογενειακά θέματα. Έτσι, κατέληξα να κρύβομαι στον νέο κόσμο που δημιούργησα για εμένα πολύ μακριά από εκεί», γράφει στην αρχή της ανάρτησής του.

«Χθες, συνειδητοποίησα ότι δεν θα είχα καταφέρει τίποτα και δεν θα είχα την καριέρα που έχω στη ζωή μου, ούτε τους καταπληκτικούς φίλους που έγιναν η νέα μου οικογένειά στην ενήλικη ζωή μου, αν δεν τα είχα περάσει όλα αυτά. Όλος αυτός ο πόνος είναι που με έκανε πιο δυνατό και με έκανε περήφανο για αυτό  που είμαι, χωρίς να λέω ότι είμαι τέλειος. Και ναι, ποιος είναι τέλειος σε αυτή τη ζωή; Μαθαίνουμε καθημερινά. Είμαι τόσο ευγνώμων που είχα μια υποστήριξη. Άρχισα να εργάζομαι από πολύ μικρή ηλικία με την καταπληκτική θεραπεύτρια Γωγώ Πλακάκη και αργότερα στην ενήλικη ζωή μου με την Μαρία Ρότα. Και έχω όλη την υποστήριξη της οικογένειάς μου, ώστε να μπορώ επιτέλους να κάνω ειρήνη με το παρελθόν μου. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι τελικά απόλαυσα κάθε στιγμή εκεί πίσω και μου άρεσε που είδα μετά από 25 χρόνια, τους παλιούς μου συμμαθητές και τους γείτονές μου. Και το καλύτερο κομμάτι: οι μαμάδες μου έφτιαχναν τόσο ωραία σπιτικά γλυκά. Είναι μεγάλη ιστορία, μέσα από τον πόνο να καταφέρεις να βγεις νικητής και όχι θύμα. Είναι δύσκολο να το πεις, αλλά μπορείς στ’ αλήθεια να το καταφέρεις. Αν μπόρεσα να το καταφέρω εγώ, μπορείτε σίγουρα να το καταφέρετε κι εσείς», συμπληρώνει.

Δείτε την ανάρτησή του:



Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί τα βρόντηξε ο «σούπερ Μάριο» Ντράγκι: Οι κίνδυνοι για την Ιταλία, την Ευρωζώνη και την Ουκρανία

Αυξάνεται η παραγωγή ρεύματος από λιγνίτη, σε ποιο σενάριο θα φτάσει στο 50%

Αυξημένος κίνδυνος για πυρκαγιές το τριήμερο λόγω ισχυρών ανέμων - Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης