Τζόνι Ντεπ: Δεν θα προχωρήσει η δίκη εις βάρος του για ξυλοδαρμό - Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό

Τζόνι Ντεπ: Δεν θα προχωρήσει η δίκη εις βάρος του για ξυλοδαρμό - Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός κατηγορήθηκε για ξυλοδαρμό από μέλος της παραγωγής της ταινίας «City of Lies» - Η δίκη είχε προγραμματιστεί για τις 25 Ιουλίου

shutterstock_643473658
Ο Τζόνι Ντεπ δεν θα χρειαστεί να βρεθεί ξανά μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Αν και ο ηθοποιός κατηγορούταν για επίθεση σε μέλος της παραγωγής της ταινίας «City of Lies» το 2017 και η δίκη είχε προγραμματιστεί για τις 25 Ιουλίου, φαίνεται τελικά πως οι δύο πλευρές τα βρήκαν εξωδικαστικά.

Σύμφωνα με την κατάθεση του Γκρεγκ Μπρουκς, ο Τζόνι Ντεπ τον χτύπησε δύο φορές στα πλευρά, έξω από ξενοδοχείο του Λος Άντζελες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διακόψουν τα γυρίσματα για πολλή ώρα.

Όπως ισχυρίζεται, όταν ζήτησε στον ηθοποιό να σταματήσει, εκείνος έξαλλος του φώναξε: «Δεν έχεις δικαίωμα να μου πεις τι θα κάνω». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στην κατάθεσή του ο Μπρους ανέφερε πως ο Τζόνι Ντεπ φαινόταν μεθυσμένος και μύριζε έντονα αλκοόλ.

Κλείσιμο
Την υπεράσπισή του είχε κληθεί να αναλάβει η Καμίλ Βάσκεζ, μαζί με τον δικηγόρο Ράνταλ Σμιθ. Μετά την ενεργό δράση της στην υπεράσπιση του Ντεπ στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της Χερντ, η 37χρονη δικηγόρος απέδειξε πως μπορεί να φέρει εις πέρας κάθε υπόθεση.

Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν θα χρειαστεί να κάνει τίποτα, αφού όπως αναφέρει το Deadline «οι δύο πλευρές κατέληξαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό». Οι όροι της συμφωνίας βέβαια, δεν έγιναν γνωστοί.


«Η συμφωνία του διακανονισμού προϋποθέτει την απόρριψη αυτής της υπόθεσης με την ολοκλήρωση καθορισμένων όρων, που δεν πρόκειται να εκτελεστούν εντός 45 ημερών από την ημερομηνία του διακανονισμού», αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.


Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η αστυνομία πίσω από τους πυροβολισμούς στο ΑΠΘ - Πού κινούνται οι έρευνες

Το (αναμενόμενο) τέλος του εκκεντρικού «ΜπόΤζο»

Αυξήσεις στις συντάξεις - Ποιοι θα δουν χρήμα στην τσέπη τους από 1 Ιανουαρίου του 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης