Η Τζένιφερ Λόπεζ για την ημέρα που κατέρρευσε σωματικά: «Ήμουν εντελώς παγωμένη, δεν μπορούσα να δω καθαρά»

Η Τζένιφερ Λόπεζ για την ημέρα που κατέρρευσε σωματικά: «Ήμουν εντελώς παγωμένη, δεν μπορούσα να δω καθαρά»

«Ήμουν λίγο πριν μπω στα 30 και νόμιζα ότι ήμουν ανίκητη», ανέφερε η Λατίνα σταρ σχετικά με τις κρίσεις πανικού που είχε στο παρελθόν

lopez
Την ψυχολογική της κατάρρευση που είχε στο παρελθόν αποκάλυψε η Τζένιφερ Λόπεζ, σε πρόσφατο ενημερωτικό δελτίο της. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που βίωνε όσο διένυε εκείνη την περίοδο, λίγο πριν τα 30 της χρόνια και μοιράστηκε τα συναισθήματά της, τονίζοντας ότι «αισθανόταν σωματική παράλυση».

H Jlo ανέφερε συγκεκριμένα: «Υπήρχε μια περίοδος στη ζωή μου όπου κοιμόμουν 3 με 5 ώρες τη νύχτα. Ήμουν στο πλατό όλη μέρα και στο στούντιο όλη τη νύχτα και έκανα γυρίσματα βίντεοκλιπ τα Σαββατοκύριακα. Ήμουν λίγο πριν μπω στα 30 και νόμιζα ότι ήμουν ανίκητη».

Σχετικά με τη στιγμή που κατέρρευσε, η Λατίνα σταρ έγραψε: «Μια μέρα καθόμουν κατά τη διάρκεια ενός τρέιλερ, και όλο το στρες και η δουλειά, σε συνδυασμό με την έλλειψη ύπνου με έκαναν να καταρρεύσω». Η ίδια ακόμη, δεν δίστασε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της ότι ένιωθε πως δεν μπορούσε να κουνηθεί. «Ήμουν εντελώς παγωμένη. Δεν μπορούσα να δω καθαρά. Τα σωματικά συμπτώματα άρχισαν να με τρομάζουν και ο φόβος επιδεινώθηκε».

Τέλος, σημείωσε ότι: «Συνειδητοποίησα πόσο σοβαρές μπορεί να είναι οι συνέπειες αν αγνοήσω αυτό που χρειαζόταν το σώμα και το μυαλό μου για να είναι υγιείς και από εκεί ξεκίνησε το ταξίδι μου προς την ευεξία».



Ειδήσεις σήμερα:

Γκάγκα: Χρήση μάσκας όπου υπάρχει συγχρωτισμός - Έρχεται τον Οκτώβριο το επικαιροποιημένο εμβόλιο

Αναπάντεχο συμβάν για τον Ζέρβα: Γυναίκα του ζήτησε κοινή φωτογραφία και μετά του τα «έσυρε» - Δείτε βίντεο

«Το Γκάζι δεν είναι Μύκονος να παίζει μουσική έως τις 7 το πρωί», λέει ο Μπακογιάννης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης