X-Factor: Πανηγυρικό ξεκίνημα στο μεγάλο τελικό

X-Factor: Πανηγυρικό ξεκίνημα στο μεγάλο τελικό

«Aπόψε θα μοιραστούμε πολύ δυνατές στιγμές» - Δείτε βίντεο με την έναρξη του μεγάλου τελικού 

Georgiou7654
Η έναρξη του αποψινού μεγάλου τελικού του «X Factor» στο MEGA έγινε με μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Διαγωνιζόμενοι που είχαν αποχωρήσει από τα προηγούμενα live shows, ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν με μεγάλο κέφι ένα δροσερό χορευτικό mashup των τραγουδιών «I was made for loving you» και «Love tonight». Ο Ανδρέας Γεωργίου δεν έχασε φυσικά την ευκαιρία να τους συνοδεύσει με ένα χορευτικό, που εκτέλεσε, όπως πάντα, άψογα.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής μάς υποδέχτηκε στον μεγάλο τελικό, λέγοντας «μου δίνει απίστευτη χαρά που βλέπω τόσο οικεία πρόσωπα». Υποσχέθηκε ότι «απόψε θα μοιραστούμε πολύ δυνατές στιγμές» και ότι η βραδιά θα είναι συναρπαστική.
X_factor

Καλωσορίζοντας για τελευταία φορά από τη θέση του παρουσιαστή του «X Factor» τους κριτές, τον Ηλία Ψινάκη και τον Νίκο Μουρατίδη, τους έδωσε τον λόγο για να μοιραστούν τις σκέψεις τους πριν την κρίσιμη τελική αναμέτρηση.

Η Μαρίζα Ρίζου παραδέχτηκε ότι έχει πολύ δυνατά συναισθήματα και είπε «ελπίζω να μπορέσαμε να τα βοηθήσαμε τα παιδιά». Ο Μιχάλης Κουινέλης ανέφερε: «Όποιος και να κερδίσει, δίκαια θα κερδίσει. Σημασία έχει να κοιτάμε τον νικητή στη δισκογραφία και να τον καμαρώνουμε που τον είχαμε κοντά μας». Ο Στέλιος Ρόκκος δήλωσε ότι έχει μελαγχολία που ολοκληρώνεται το «X Factor», ενώ ο Χρήστος Μάστορας εξέφρασε την επιθυμία να δει τον νικητή να επενδύει στη μουσική. Ακόμα, ο Νίκος Μουρατίδης στάθηκε στο πλευρό όλων των διαγωνιζόμενων επειδή έχουν ένα όνειρο και παλεύουν να το κατακτήσουν, και ο Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε ότι δισκογραφικές εταιρείες τον κάλεσαν δείχνοντας ενδιαφέρον για διαγωνιζόμενους που έχουν αποχωρήσει.
Κλείσιμο
ΟΙ_ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ_ΤΟΥ_ΤΕΛΙΚΟΥ_3

Ο Αντρέας Γεωργίου αναφέρθηκε και στην απαιτητική διαγωνιστική διαδικασία του τελικού. Οι πέντε διαγωνιζόμενοι, Γίναμε, Κατερίνα Λαζαρίδου, Χρήστος Αδαμόπουλος, Άγγελος Αρχανιωτάκης και Έλενα Παναγιωτίδου, θα ερμηνεύσουν αρχικά ένα καινούργιο τραγούδι και ένα ντουέτο-έκπληξη με τον μέντορά τους. Οι δύο που θα λάβουν τις λιγότερες ψήφους από το κοινό, θα αποχωρήσουν από τη διαγωνιστική διαδικασία. Έπειτα, οι τρεις διαγωνιζόμενοι που θα απομείνουν, θα ερμηνεύσουν ένα τραγούδι που σημάδεψε την πορεία τους στον διαγωνισμό.
Θυμίζουμε ότι ο νικητής θα κερδίσει 150.000 ευρώ, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση, και ένα χρυσό συμβόλαιο με την Panik Records, και ο δεύτερος φιναλίστ 50.000 ευρώ.

Highlight της βραδιάς θα είναι η πολυαναμενόμενη εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού, του καλλιτέχνη που βρίσκεται στην κορυφή της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Δείτε το βίντεο με την έναξη του μεγάλου τελικού:  


Ειδήσεις σήμερα:

Βρέθηκε σώος ο ένας από τους δύο αγνοουμένους στη Χαλκιδική - Συνεχίζονται οι έρευνες

Οι διαδηλωτές της Σρι Λάνκα εξερευνούν το λεηλατημένο προεδρικό μέγαρο: «Ζούσαν στην πολυτέλεια ενώ εμείς υποφέραμε»

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Οι δύο γάμοι, οι όρκοι αγάπης και το ξέφρενο πάρτι με Πανταζή και Φουρέιρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης