X-Factor: Το χορευτικό του Ανδρέα Γεωργίου που θύμισε... Τζον Τραβόλτα - Πώς αντέδρασε το Twitter

X-Factor: Το χορευτικό του Ανδρέα Γεωργίου που θύμισε... Τζον Τραβόλτα - Πώς αντέδρασε το Twitter

Εντυπωσιακή η έναρξη του χθεσινού επεισοδίου του ημιτελικού - Δείτε πώς σχολίασαν οι χρήστες του Twitter την εμφάνιση του παρουσιαστή

γεωργιου_cleanup
Το X-Factor μπαίνει στην τελική ευθεία και οι πέντε διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να περάσουν με επιτυχία στον τελικό, ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κατακτήσουν τον τίτλο, το μεγάλο έπαθλο των 150.000 ευρώ και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records.

Στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουλίου, πέρασαν οι Χρήστος Αδαμόπουλος, Άγγελος Αρχανιωτάκης, Γίναμε, Κατερίνα Λαζαρίζου και Έλενα Παναγιωτίδου

Από το show φυσικά, δεν λείπουν οι εκπλήξεις. Το χθεσινό επεισόδιο του X-Factor ξεκίνησε με ένα χορευτικό από τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής του διαγωνισμού εντυπωσίασε τόσο την κριτική επιτροπή, όσο και το τηλεοπτικό κοινό με τις χορευτικές του ικανότητες και τις φιγούρες του, οι οποίες θύμιζαν... Τζον Τραβόλτα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clah8v8ezdq1)

«Πω πω! Τύφλα να ‘χουν οι Ολυμπιονίκες! Τι κατακόρυφη ήταν αυτή. Στον τελικό θα κάνεις και κρίκους», του είπε με χιούμορ ο Μιχάλης Κουινέλης.

Κλείσιμο
Φυσικά, οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστη την εμφάνισή του, με τα σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο. Οι εντυπώσεις πάντως, κάθε άλλο παρά αρνητικές ήταν.

Δείτε τις αντιδράσεις των χρηστών:




Ειδήσεις σήμερα:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης