Αννέζα Παπαδοπούλου: Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός

Αννέζα Παπαδοπούλου: Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός

«Η Αννέζα Παπαδοπούλου, αυτή η σπουδαία καλλιτέχνιδα και χρόνια συνεργάτιδα του ΚΘΒΕ, έφυγε από τη ζωή… Καλό ταξίδι…»,  έγραψε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Αστέριος Πελτέκης μέσω social media

papadopoulou908
Η είδηση του θανάτου της Αννέζας Παπαδοπούλου, βύθισε σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η Ελληνίδα ηθοποιός, σε όλη τη διαδρομή της άφησε πλήθος ξεχωριστών στιγμών στο θέατρο.

Η Αννέζα Παπαδοπούλου, άφησε την τελευταία της πνοή το απόγευμα της Παρασκευής (08/06/2022). Τον θάνατό της γνωστοποίησε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Αστέριος Πελτέκης μέσω social media.

«Η Αννέζα Παπαδοπούλου, αυτή η σπουδαία καλλιτέχνιδα και χρόνια συνεργάτιδα του ΚΘΒΕ, έφυγε από τη ζωή… Καλό ταξίδι…», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Anneza_Papadopoulou890


Κλείσιμο
Η Αννέζα Παπαδοπούλου συνεργάστηκε με πολλούς από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες του θεάτρου και του κινηματογράφου και πάντοτε δημιουργούσε ιδιαίτερη αίσθηση με τις ερμηνείες της. Τελευταία τη θυμόμαστε στις Ευτυχισμένες Μέρες (2020) σε σκηνοθεσία Σάββα Στρούμπου, ενώ η κινηματογραφική της ερμηνεία στη «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη, έγραψε τη δική της ιστορία.

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Ευτυχισμένες Μέρες (2020), Φαέθων (2015), Ίων (2003), Βάκχες (2017), Αντιγόνη (2016), Ένας άνθρωπος για όλες τις εποχές (2014), Μisery (2008), Πριν την αποχώρηση (1999). Όσον αφορά στον κινηματογράφο: 120 ντεσιμπέλ (1987), Ώμος προς ενοικίαση (2007), Αληθινή ζωή (2004), Μικρά Αγγλία (2013).

Ειδήσεις σήμερα:

Τέσσερις νέοι άνθρωποι νεκροί σε τροχαία μέσα σε λίγες ώρες

Ο Μπόρις μένει μέχρι να φύγει γιατί... ετοιμάζει γαμήλια δεξίωση για την Κάρι στην πρωθυπουργική κατοικία

Σωτήριο το φιλί της ζωής που έδωσε στην 6χρονη που παραλίγο να πνιγεί στη Ζαχάρω η μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης