Γιώργος Χειμωνέτος: Πώς έσωσε το σπίτι του από το «σφυρί» - Τα δάκρυά του «on camera»

Γιώργος Χειμωνέτος: Πώς έσωσε το σπίτι του από το «σφυρί» - Τα δάκρυά του «on camera»

Από το 2013 η περιπέτεια του Έλληνα Ολυμπιονίκη - Τι είπε για το δάνειο που είχε πάρει και την αδυναμία αποπληρωμής του

xeimonetos-main
Ο Γιώργος Χειμωνέτος βγήκε νικητής στη δικαστική μάχη για το σπίτι του. Πρόκειται για μια υπόθεση που ταλαιπώρησε αρκετά τον Ολυμπιονίκη, όμως, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, μπορεί να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση που εξέδωσε χθες Πέμπτη το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου, έγινε δεκτή η ανακοπή που άσκησε ο Ροδίτης Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας και μοντέλο, Γιώργος Χειμωνέτος.

Σύμφωνα με την εν λόγω διάταξη, ακυρώθηκαν τόσο η έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης της δικαστικής επιμελήτριας του Πρωτοδικείου Ρόδου, αλλά και η περίληψη κατασχετήριας έκθεσης ακίνητης περιουσίας της ιδίας δικαστικής επιμελήτριας. Να υπενθυμιστεί ότι, σύμφωνα με αυτές τις εκθέσεις, το σπίτι του Ολυμπιονίκη στη Ρόδο είχε βγει σε πλειστηριασμό από ισπανικό fund.

Έσωσε το πατρικό του από το "σφυρί" ο Γιώργος Χειμωνέτος


«Είμαι πολύ ταλαιπωρημένος, ηθικά και οικονομικά, και περιμένω επιτέλους να δικαιωθώ από το δικαστήριο, έστω και ύστερα από εννιά χρόνια»

Με τα παραπάνω λόγια, ο Γιώργος Χειμωνέτος αναφέρθηκε στον Γολγοθά που ανεβαίνει από το 2013, όταν έχασε το σπίτι του στη Ρόδο, σε πλειστηριασμό.

Κλείσιμο
«Είχα πάρει ένα δάνειο από μια ισπανική τράπεζα, η οποία εξειδικευόταν στη χρηματοδότηση κατοικιών. Ομως, με τη γενικευμένη οικονομική κρίση που άρχισε το 2008, όπως πάρα πολύς κόσμος, έτσι κι εγώ, παρουσίασα αδυναμία ως προς την αποπληρωμή του, αφού κάποιες επιχειρηματικές δραστηριότητές μου δεν πήγαν καλά» ανέφερε ο Έλληνας πρωταθλητής ποδηλασίας και Ολυμπιονίκης του 2004, μιλώντας για την περιπέτειά του.

xeimonetos-giorgos-678



Ειδήσεις σήμερα:

Τέσσερις νέοι άνθρωποι νεκροί σε τροχαία μέσα σε λίγες ώρες

Ο Μπόρις μένει μέχρι να φύγει γιατί... ετοιμάζει γαμήλια δεξίωση για την Κάρι στην πρωθυπουργική κατοικία

Σωτήριο το φιλί της ζωής που έδωσε στην 6χρονη που παραλίγο να πνιγεί στη Ζαχάρω η μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης