Κάιλι Τζένερ: Διαψεύδει άνδρα που λέει ότι άκουγε τον γιο της να κλαίει με λυγμούς - «Λάθος τρόπος για να τραβήξεις την προσοχή»

Κάιλι Τζένερ: Διαψεύδει άνδρα που λέει ότι άκουγε τον γιο της να κλαίει με λυγμούς - «Λάθος τρόπος για να τραβήξεις την προσοχή»

«Δεν είδα την Κάιλι ή την Στόρμι, αλλά ορκίζομαι ότι άκουσα το μωρό να ουρλιάζει», λέει ο άνδρας που της πήγε την παραγγελία της - «Λέει ψέματα», απαντάει η τηλεπερσόνα

kylie
H Κάιλι Τζένερ απάντησε με ένα βίντεο, σε πωλητή που ισχυρίζεται ότι άκουσε τον γιο της να κλαίει δυνατά, όταν της πήγε την παραγγελία της στο σπίτι της.

Πρόκειται για έναν εργαζόμενο σε αμερικανική εταιρεία που λειτουργεί υπηρεσία παράδοσης ειδών παντοπωλείου, ο οποίος ισχυρίστηκε πως μπήκε στο εσωτερικό του σπιτιού της διάσημης τηλεπερσόνας και άκουσε τον γιο της να κλαίει με λυγμούς.

Ο Πάμπλο Τομάγιο, όπως ονομάζεται, ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, στο οποίο αναφέρει: «Αυτή η σκ*** θα μπορούσε να μου είχε δώσει παραπάνω χρήματα. Η παραγγελία της ήταν στο όνομα Άστον, οπότε υποθέτω ότι ήταν για τη βοηθό της ή κάτι τέτοιο».

@thisisntpablo

I CANNOT MAKE THIS SHIT UP i just delivered to Kylie Jenner😭😭

♬ original sound - Pablo Tamayo
«Περπάτησα σε ένα μικρό μονοπάτι που είχε ένα ποτάμι δίπλα του και άφησα το φαγητό στην πόρτα. Είχα θέα σε όλο το σπίτι, είδα τις καμαριέρες και τις υπηρέτριες. Δεν είδα την Κάιλι ή την Στόρμι, αλλά ορκίζομαι ότι άκουσα το μωρό να ουρλιάζει κλαίγοντας», είπε στη συνέχεια, αναφερόμενος στον γιο της με τον Τράβις Σκοτ και θέλησε να δώσει την εντύπωση πως κανείς δεν ασχολούταν μαζί του.

Η Κάιλι Τζένερ έσπευσε να απαντήσει μέσω ενός δικού της βίντεο στους ισχυρισμούς του, τονίζοντας πως είναι ψευδείς.

Κλείσιμο
Στο βίντεο η γνωστή επιχειρηματίας και τηλεπερσόνα τρώει ένα σάντουιτς και ταυτόχρονα, εξηγεί στο κοινό της πώς έχει η πραγματικότητα.

«Αρχικά, να πω πως κανείς δεν περνάει από την πύλη του σπιτιού μου. Δεν υπάρχει κανένα ποτάμι. Λέει ψέματα. Αν θέλει να τραβήξει την προσοχή μου, το κάνει με λάθος τρόπο. Δεν έκανα καν εγώ τέτοια παραγγελία. Επίσης, είπε ότι έβλεπε μέσα από τα παράθυρα του σπιτιού μου και άκουσε τον γιο μου να κλαίει. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο», ακούγεται να λέει η Κάιλι Τζένερ.




Ειδήσεις σήμερα:

Τέσσερις νέοι άνθρωποι νεκροί σε τροχαία μέσα σε λίγες ώρες


Ο Μπόρις μένει μέχρι να φύγει γιατί... ετοιμάζει γαμήλια δεξίωση για την Κάρι στην πρωθυπουργική κατοικία

Σωτήριο το φιλί της ζωής που έδωσε στην 6χρονη που παραλίγο να πνιγεί στη Ζαχάρω η μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης