Τζόνι Ντεπ: Δίνει $800.000 σε νοσοκομεία που είχε υποσχεθεί η Άμπερ Χερντ ότι θα βοηθήσει αλλά δεν το έκανε

Τζόνι Ντεπ: Δίνει $800.000 σε νοσοκομεία που είχε υποσχεθεί η Άμπερ Χερντ ότι θα βοηθήσει αλλά δεν το έκανε

Είναι χρήματα που κέρδισε πωλώντας έργα του σε NFT μορφή - Η ίδια η Χέρντ είχε αποκαλύψει στην πολύκροτη δίκη ότι τελικά δεν έκανε τις δωρεές που είχε υποσχεθεί - Δείτε βίντεο

depp-arthro
Μετά τη νίκη του στη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ, ο Τζόνι Ντεπ έκανε τη μεγάλη είσοδο στον χώρο των NFT.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός εκμεταλλεύτηκε το ταλέντο του στη ζωγραφική, όμως όχι προς όφελός του. Ειδικότερα, ο Τζόνι Ντεπ πούλησε τα έργα του σε μορφή NFT και κέρδισε από αυτά 800.000 δολάρια. Αντί όμως, να κρατήσει τα χρήματα για τον εαυτό του,  αποφάσισε να δωρίσει ολόκληρο το ποσό σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Radar, τα χρήματα μοιράστηκαν στο Ίδρυμα Παιδιατρικού Νοσοκομείου του Περθ, στο Φιλανθρωπικό Οργανισμό Παίδων του Great Ormond Street Hospital, στο The Footprint Coalition και τέλος, το Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Σε επίσημη ανακοίνωσή της η κοινότητα NFT που έχει δημιουργήσει ο ηθοποιός, αναφέρει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε πως οι συνολικές δωρεές ανέρχονται σχεδόν σε 800.000 δολάρια». 

Κλείσιμο


Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως, προκαλεί η δωρεά στο Νοσοκομείο Παίδων, αν σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για τον οργανισμό που είχε υποσχεθεί η Άμπερ Χερντ να κάνει τη δωρεά της, αν κέρδιζε τη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ. Ωστόσο, δεν έκανε ποτέ καμία κίνηση, γεγονός που αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο της δίκης από τη δικηγόρο, Καμίλ Βασκέζ.

Ο Τέρενς Ντόχερτι της Αμερικανικής Ένωσης Πολιτικών Ελευθεριών, στα τέλη του περασμένου μήνα κλήθηκε από τη νομική ομάδα του Ντεπ και επιβεβαίωσε ότι η Χερντ δεν τους έδωσε ποτέ τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια. Κατέθεσε ότι τελικά πήραν 1,3 εκατομμύρια δολάρια, κάτι περισσότερο από το ένα τρίτο και 500 χιλιάδες δολάρια από τον τότε φίλο της και δισεκατομμυριούχο, Έλον Μασκ. Ο Ντόχερτι κατέθεσε επίσης στο δικαστήριο ότι η Χερντ έκοψε κάθε επικοινωνία με τον οργανισμό το 2019.

“Ms. Heard — Respectfully, That’s Not My Question”: Says Johnny Depp's Attorney

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσα έχει δωρίσει στο Νοσοκομείο Παίδων, αλλά πέρυσι αποκαλύφθηκε μια επιστολή που εστάλη στην ηθοποιό το 2019 από τη διοίκηση του νοσοκομείου, γράφοντας ότι είχαν πάρει μόνο 100 χιλιάδες δολάρια, από τα 3,4 εκατομμύρια που είχε υποσχεθεί.



Ειδήσεις σήμερα:

Τέσσερις νέοι άνθρωποι νεκροί σε τροχαία μέσα σε λίγες ώρες


Ο Μπόρις μένει μέχρι να φύγει γιατί... ετοιμάζει γαμήλια δεξίωση για την Κάρι στην πρωθυπουργική κατοικία

Σωτήριο το φιλί της ζωής που έδωσε στην 6χρονη που παραλίγο να πνιγεί στη Ζαχάρω η μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης