Χάρης Σώζος: «Όσο υπέροχη είναι σαν τέχνη η υποκριτική, άλλο τόσο απαίσια είναι σαν επάγγελμα»

Χάρης Σώζος: «Όσο υπέροχη είναι σαν τέχνη η υποκριτική, άλλο τόσο απαίσια είναι σαν επάγγελμα»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στον χώρο, τις αμοιβές που έχει λάβει, αλλά και τις κακές συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει

χαρηςσωζος_cleanup
Συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Σώζος κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ένα ατύχημα που είχε με τη μηχανή του, αλλά και στην κακή συνεργασία που είχε με μία σκηνοθέτιδα.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Kαλημέρα» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Δεν ήταν το όνειρό μου να γίνω ηθοποιός. Στην επαρχία, που μεγάλωσα, δεν τολμούσες να πεις ότι θες να γίνεις ηθοποιός. Το τόλμησα μόνο όταν ήρθα στην Αθήνα για σπουδές», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κόρη του: «Δεν θέλω να ασχοληθεί η κόρη μου με το επάγγελμα αυτό. Όσο υπέροχο είναι σαν τέχνη, άλλο τόσο απαίσιο είναι σαν επάγγελμα».

Αργότερα, αναφέρθηκε στους ηθοποιούς που έχουν «καβαλήσει το καλάμι» και δήλωσε πως ο ίδιος δεν ήταν ποτέ ένας από αυτούς. «Όταν έχεις κάνει 20 χρόνια θέατρο κι έρχεται η τηλεόραση μετά, δεν νομίζω ότι μπορούν να πάρουν τα μυαλά σου αέρα. Με το "Δις Εξαμαρτείν" γινόταν χαμός, αλλά ποτέ δεν ξιπάστηκα. Ντρεπόμουν κιόλας, δεν με ευχαριστούσε. Συμβουλεύω τους νέους ηθοποιούς να κάνουν υπομονή και να μη βιάζονται», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cla1rzj2p8fl)

Όσο για τις κακές συμπεριφορές που έχουν γίνει γνωστές στον χώρο του θεάματος, ο Χάρης Σώζος αποκάλυψε πως ποτέ δεν είχε παρόμοια εμπειρία. «Δεν έχω συναντήσει δύσκολες συμπεριφορές, πέρα από μια χρονιά που δύο συνάδελφοί μου συμπεριφέρθηκαν περίεργα. Έφτασα στο αμήν με μία σκηνοθέτιδα κι έφυγα από τη δουλειά. Δεν μπορούσα να ακούω ανοησίες. Πρόλαβα τις χρυσές εποχές, υπήρχαν μεγάλες αμοιβές, αλλά υπάρχει και παραπάνω "σάλτσα"», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο δεν έχει πλέον, μηχανή. «Πάντα είχα μηχανή, μέχρι που σταμάτησα να έχω. Είχα ένα ατύχημα πέρυσι με τη μηχανή, κόντεψα να σκοτωθώ», αποκάλυψε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Τέσσερις νέοι άνθρωποι νεκροί σε τροχαία μέσα σε λίγες ώρες

Ο Μπόρις μένει μέχρι να φύγει γιατί... ετοιμάζει γαμήλια δεξίωση για την Κάρι στην πρωθυπουργική κατοικία

Σωτήριο το φιλί της ζωής που έδωσε στην 6χρονη που παραλίγο να πνιγεί στη Ζαχάρω η μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης