Μαίη Εμμανουηλίδου: «Στεναχωριέμαι που δεν με γνωρίζουν από τις αθλητικές διακρίσεις μου, αλλά ως παίκτρια του Survivor»

Μαίη Εμμανουηλίδου: «Στεναχωριέμαι που δεν με γνωρίζουν από τις αθλητικές διακρίσεις μου, αλλά ως παίκτρια του Survivor»

«Τόσα χρόνια πάλευα για την Ελλάδα μας, έφερνα μετάλλια. Είχα φέρει παγκόσμιο μετάλλιο και δεν με γνώριζαν», ανέφερε μεταξύ άλλων η αθλήτρια κωπηλασίας και πρώην παίκτρια του Survivor - Δείτε το βίντεο  

Maih_Emmanouilidou125
Η Μαίη Εμμανουηλίδου, μετά τον τελικό του Survivor και τη νίκη του Στάθη Σχίζα, μίλησε σε μία πρώτη της συνέντευξη τόσο για την εμπειρία της στο παιχνίδι, όσο και για τους δύο φιναλίστ. Στην κάμερα της εκπομπής Love It, η πρώην παίκτρια του Survivor, μίλησε για όλους και για όλα μετά την αποχώρησή της .

«Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου. Κανένας δεν περίμενε να φτάσω τόσο ψηλά στο Survivor και χαίρομαι που το απέδειξα. Μπήκα ξεκάθαρα για το αγωνιστικό κομμάτι, δεν μπήκα για να κάνω φίλους», ανέφερε αρχικά η Μαίη Εμμανουηλίδου.

Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός, πως δεν την γνωρίσουν για τις διακρίσεις της στην κωπηλασία, σχολίαζοντας: «Η μεγαλύτερή μου στεναχώρια είναι το γεγονός ότι δεν με γνωρίζουν για τις διακρίσεις μου στον αθλητισμό αλλά ως παίκτρια στο Survivor. Είδα πολύ μεγάλη αγάπη στα social media και ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη που πήρα. Αλλά το θεωρώ αδικία, ότι τόσα χρόνια πάλευα για την Ελλάδα μας, έφερνα μετάλλια. Είχα φέρει παγκόσμιο μετάλλιο και δεν με γνώριζαν. Μου αφήνει μια πικρία, και είναι στενάχωρο που όλοι ασχολούνται μόνο με το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ», ανέφερε σε συνέχεια των δηλώσεών της. 

Κλείνοντας, η αθλήτρια κωπηλασίας αναφέρθηκε και στον νικητή, Στάθη Σχίζα, αλλά και στον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος κατέκτησε την δεύτερη θέση: «Έπαθα σοκ όταν ο άκουσα το όνομα του Στάθη. Πίστευα ότι θα είναι ο Άρης και το ήθελα πολύ. Εκτίμησα αυτό που είναι ο Άρης. Ο κόσμος ήθελε τον Στάθη και αυτό είναι σεβαστό. Για εμένα είναι νικητές και οι δύο».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της: 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cla5z3w0miip)


Ειδήσεις σήμερα:

Τέσσερις νέοι άνθρωποι νεκροί σε τροχαία μέσα σε λίγες ώρες

Ο Μπόρις μένει μέχρι να φύγει γιατί... ετοιμάζει γαμήλια δεξίωση για την Κάρι στην πρωθυπουργική κατοικία

Σωτήριο το φιλί της ζωής που έδωσε στην 6χρονη που παραλίγο να πνιγεί στη Ζαχάρω η μητέρα της

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης