Το διαδίκτυο «κατακεραύνωσε» την Κιμ Καρντάσιαν για την πασαρέλα στον οίκο Balenciaga

Το διαδίκτυο «κατακεραύνωσε» την Κιμ Καρντάσιαν για την πασαρέλα στον οίκο Balenciaga

«Θα μπορούσε η Κένταλ να της δώσει τουλάχιστον μερικές συμβουλές»,  «Τρόμος», «Αυτή η πασαρέλα είναι ένα μεγάλο όχι», ήταν μερικά από τα σχόλια των χρηστών στο Twitter - Δείτε βίντεο από την πασαρέλα

kimbalenciaga
Ανάμεσα στις διασημότητες που περπάτησαν για το σόου του οίκου μόδας Balenciaga βρέθηκε και η Κιμ Καρντάσιαν. Η διάσημη τηλεπερσόνα ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι για τη νέα κολεξιόν του σχεδιαστή μόδας και καλλιτεχνικού διευθυντή της Balenciaga, Ντέμνα Γκβασάλια.

Η Καρντάσιαν είχε δύσκολο έργο μιας και δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία στο catwalk, ενώ την ίδια πασαρέλα θα περπατούσε η  «μαύρη γαζέλα», Ναόμι Κάμπελ. Παρόλα αυτά, έκανε την προσπάθειά της. Μέσα σε μία μαύρη μάξι δημιουργία του αγαπημένου της κατά τα άλλα οίκου μόδας, η Κιμ Καρντάσιαν περπάτησε για την couture συλλογή του Γκβασάλια.

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε, τα σχόλια στα social media ήταν αιχμηρά, ειδικά όταν κυκλοφόρησαν βίντεο από την επίδειξη μόδας. Στα βίντεο, η 41χρονη δισεκατομμυριούχος φορά ένα μαύρο δερμάτινο φόρεμα με μανίκια που κατέληγαν σε γάντια και ασορτί δερμάτινες, πάνω από το γόνατο, μπότες.

SPL5324513_002_2


Μπορεί το outfit να απέσπασε τα καλύτερα σχόλια, η εμφάνιση όμως δεν έπεισε το κοινό. «Είναι όμορφη όμως φαίνεται λες και έχει δυσκοιλιότητα συνέχεια. Γιατί», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter σχολιάζοντας την έκφραση και το περπάτημά της. «Είσαι καλά, Κιμ; Μοιάζεις τρομαγμένη», «Αυτή η πασαρέλα είναι ένα μεγάλο "όχι" από μένα», έγραψαν σε άλλα σχόλια.

Τα σχόλια για τη έκφραση που είχε ήταν πολλά, αλλά εκείνο που στοχοποιήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο, ήταν το περπάτημά της. Οι περισσότεροι επικεντρώθηκαν στον τρόπο με τον οποίο η Κιμ Καρντάσιαν περπατούσε με ορισμένους να επισημαίνουν οτι «ήταν χάλια».

Δείτε βίντεο από την πασαρέλα

Κλείσιμο


«Το λουκ της ήταν εξαιρετικό, όμως το περπάτημά της ήταν χάλια κατά την άποψή μου. Νιώθω πως περπατούσε κάπως δύσκαμπτα και δεν είχε κίνηση σαν τους άλλους», ανέφερε κάποιος άλλος, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν την αδερφή της,  Κένταλ, η οποία είναι επαγγελματίας μοντέλο θέτωντας το ερώτημα «γιατί δεν της έδωσε έστω μερικές συμβουλές;».


Παρά τη σωρεία αρνητικών σχολίων που δέχτηκε, η Κιμ Καρντάσιαν φάνηκε να το απόλαυσε και τίποτα δεν μπορούσε να της χαλάσει τη διάθεση. Η ίδια ανάρτησε πλούσιο υλικό από την ιδιαίτερη μέρα, δίνοντας έμφαση στο εκκεντρικό ντύσιμό της εκτός πασαρέλας.



Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram


Αξίζει να σημειωθεί, ότι ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η κόρη της Καρντάσιαν, Νορθ Γουέστ και η μητέρα της, Κρις Τζένερ. Ακόμη, στην πασαρέλα περπάτησε η Ντούα Λίπα και η Νικόλ Κίντμαν. Η τελευταία δε, απέσπασε ακόμη περισσότερα αρνητικά σχόλια από την Καρντάσιαν, για το «ρομποτικό» περάτημά της.

Φωτογραφία: AbacaPress / SplashNews.com



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης