Ο τελικός του Survivor και τα πρωινά… κενά

Ο τελικός του Survivor και τα πρωινά… κενά

Εν αναμονή των αποφάσεων των σταθμών, αλλά και των παρουσιαστριών

survivor-soiledis-tv
Είναι κρίσιμη ετούτη η εβδομάδα. Για όλους όσοι πίστευαν πως η χρονιά θα ήταν τηλεοπτικά αναίμακτη, θα πω απλά, ας προσέχατε. Για τους υπόλοιπους, πολύ καλά τα προβλέψατε. Γιατί πάντα κάτι θα γίνει και θα τιναχτούν όλα στον αέρα. Ετσι λοιπόν έχουμε αυτή την περίοδο μία πρωινή διακεκαυμένη ζώνη, η οποία θυμίζει πεδίο μαχών.

Το «Πρωινό» σε μετέωρο βηματισμό, ο Alpha θα κάνει σίγουρα αλλαγές, ο ΣΚΑΪ επίσης, το Star κάνει οντισιόν για συνεργάτες δίχως να έχει συμφωνήσει κάποιος ή κάποια για την παρουσίαση -άλλο και τούτο- και φυσικά αλλαγές έστω και μικρούλες έχει και το Mega, αλλά και η ΕΡΤ. Και φυσικά όλα αυτά δεν αφορούν μόνο την ψυχαγωγία, αλλά και την ενημέρωση. Οσο μπορεί κάποιος πλέον να τα ξεχωρίσει… Ας αποφασίσει η Φαίη και βλέπουμε.

Ο καλός συνάδελφος Νίκος Ρογκάκος, όχι μόνο παραμένει στον ΑΝΤ1 μετά την λήξη των «Πρωινών τύπων», αλλά αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα ως προϊστάμενος του οικονομικού ρεπορτάζ. Ικανότατος και χρησιμότατος. Σιδεροκέφαλος, Νίκο μας.

Πόσο ωραία η ιδέα του Mega να προβάλει παλιές σειρές. Κάποιες παραμένουν αναλλοίωτες. Ειδικά το «Ευτυχισμένοι μαζί» και οι «Σαββατογεννημένες». Ονειρο.

Απόψε γίνεται ο ημιτελικός του «Survivor» στο Γαλάτσι και αύριο ο τελικός. Άλλος ένας κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης ολοκληρώνεται και για την επόμενη χρονιά αναμένουμε το πολυσυζητημένο «All Star» στον ΣΚΑΪ.

survivorimitelikos


Και μέχρι να αρχίσει όλο το ρεπορτάζ, που κι αυτό θυμίζει ριάλιτι πλέον. Ειδικά το τηλεοπτικό σε κάποιες περιπτώσεις παραπέμπει σε στρατηγική υψηλών προδιαγραφών… Αυτό θα πω και θα σωπάσω.

«Η κλινική» κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 11 Ιουλίου στον ΑΝΤ1 στις 21:00 και φέρνει σε πρώτο πλάνο όλα όσα συμβαίνουν μέσα σε μία κλινική. Από Δευτέρα έως και Πέμπτη, κάθε επεισόδιο θα αφηγείται τρία διαφορετικά περιστατικά, τα οποία είναι βασισμένα σε πραγματικά γεγονότα. Μία scripted reality σειρά, η οποία, μέσα από τα μάτια γιατρών και νοσηλευτών, εστιάζει στο συναίσθημα και το δράμα, χωρίς, όμως, να λείπει το χιούμορ και οι στιγμές χαράς. Από τους φοιτητές της σχολής σεναρίου του ΑΝΤ1. Για να δούμε…

Παραμένουμε στο Μαρούσι για μία ευχάριστη είδηση. Ο Όμιλος ANTENNA ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Γιώργος Λεβέντης αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος για τις εταιρείες ΑΝΤ1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και ANTENNA STUDIOS. Από τους καλύτερους και ικανότερους του χώρου. Και ένας υπέροχος άνθρωπος.

Τελειώνει και ο «Σασμός» και τελειώνουν και οι «Αγριες Μέλισσες»
Ειδικά οι τελευταίες όχι τόσο απλά… Μετά τον επίλογο των «Άγριων Μελισσών», ο ΑΝΤ1 θα προβάλει, την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 22:00, «Το τελευταίο πέταγμα», ένα μεγάλο αφιέρωμα στη σειρά-φαινόμενο. Μαζί με τους συντελεστές των «Άγριων Μελισσών» και τη Ζέτα Μακρυπούλια, θα περπατήσουμε για τελευταία φορά στο Διαφάνι, θα ξετυλίξουμε την ιστορία από την αρχή και θα θυμηθούμε όλα εκείνα που μας έκαναν να μην φοβηθούμε το κεντρί τους. Συνεντεύξεις, backstage, χαρακτηριστικές σκηνές, αξέχαστες ατάκες, αλλά και πολλές απαντήσεις σε ερωτήσεις που θα θέλαμε να κάνουμε στους ίδιους τους δημιουργούς και τους πρωταγωνιστές έρχονται ως επιμύθιο για τη σειρά που άνοιξε μεγάλους δρόμους στην ελληνική μυθοπλασία. Αναμένουμε με ενδιαφέρον. Και με συναισθηματική φόρτιση θα προσθέσω.

Κλείνουμε και αποχαιρετούμε με κουίζ. Ποια δημοσιογράφος της ψυχαγωγίας ετοιμάζεται για μετακίνηση σε πρωτοκλασάτη εκπομπή της ενημέρωσης;


Ειδήσεις σήμερα:

Το νέο κύμα του κορωνοϊού «χτυπά» και τα παιδιά - 11.042 τα κρούσματα ανηλίκων μέσα στον Ιούλιο

Καλύτερη η εικόνα από τη μεγάλη φωτιά στο Πόρτο Γερμενό - Καίει στο βουνό, έχουν κοπάσει οι άνεμοι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης