Mike: Όσα δήλωσε για τον χωρισμό του από την Έλενα Τσαγκρινού - «Το προσπαθήσαμε»

Mike: Όσα δήλωσε για τον χωρισμό του από την Έλενα Τσαγκρινού - «Το προσπαθήσαμε»

Ο γνωστός ράπερ μίλησε για τον χωρισμό του με την τραγουδίστρια, μετά από πέντε χρόνια σχέσης και αποκάλυψε πώς είναι πλέον, η προσωπική του ζωή

mike_cleanup
Συνέντευξη παραχώρησε ο Mike και μίλησε για τον χωρισμό του από την Έλενα Τσαγκρινού.

Το ζευγάρι ήταν μαζί τα τελευταία 5 χρόνια, όμως τον Φεβρουάριο αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό» ο γνωστός ράπερ μίλησε με λεπτομέρειες για τον χωρισμό τους κι εξήγησε πως η απόφασή τους ήταν από κοινού και πλέον, διατηρούν καλές σχέσεις.

«Το προσπαθήσαμε, δεν βγήκε. Πήραμε χωριστούς δρόμους, είμαστε μια χαρά, όλα καλά. Όταν αγαπάς τον άλλο και σέβεσαι τις αποφάσεις του κι εκείνος τις δικές σου, έτσι πρέπει να γίνεται», είπε αρχικά.

Στη αυνέχεια, συμπλήρωσε: «Το συζητήσαμε, είδαμε ότι δεν βγαίνει κι ότι καλό είναι να πάρουμε χωριστούς δρόμους. Ο καθένας ό,τι επιθυμεί. Γενικά, είχαμε μια πολύ ωραία σχέση, αλλά κάποια στιγμή οι σχέσεις φτάνουν στο τέλος τους». Όσο για την προσωπική του ζωή, μετά τον χωρισμό από την τραγουδίστρια ανέφερε: «Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου. Δεν έχω κάποια καινούρια σχέση, είμαι μόνος μου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl7nfgcojhz5)

Από την άλλη μεριά, η Έλενα Τσαγκρινού έχει προχωρήσει στη ζωή της και είναι σε σχέση πλέον, με τον DJ Stephan. Το ζευγάρι μάλιστα, δεν κρύβεται από τα φώτα της δημοσιότητας και πολύ συχνά δημοσιεύουν κοινά τους στιγμιότυπα. 

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

«Με εξέπληξε ότι δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του», δήλωσε ο Τόνι Ναδάλ για τον Τσιτσιπά

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στο Πόρτο Γερμενό - Κάηκαν σπίτια

Υπόθεση Μπίκα: Τα ψέματα της Γεωργίας άντεξαν έξι μήνες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης