Θωμαή Απέργη: «Ταλαιπωρούμαι από επιληπτικές κρίσεις τα τελευταία 12 χρόνια, είναι πολύ δύσκολο»

Θωμαή Απέργη: «Ταλαιπωρούμαι από επιληπτικές κρίσεις τα τελευταία 12 χρόνια, είναι πολύ δύσκολο»

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει κι εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να απομακρυνθεί από τον χώρο του τραγουδιού

θωμαη
Δηλώσεις παραχώρησε η Θωμαή Απέργη και αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και εξήγησε τον λόγο που θέλησε να αποτραβηχτεί από τον χώρο της μουσικής, ενώ αναφέρθηκε επίσης στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τις επιληπτικές κρίσεις τα τελευταία 12 χρόνια.

«Επειδή στην Ελλάδα είναι ένα θέμα ταμπού, δεν ήθελα να το μοιραστώ. Δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα όμως, είναι κάτι που είναι αδρανές, με ταλαιπωρούσε για 12 χρόνια. Είχα επιληπτικές κρίσεις, η δική μου μορφή ήταν αρκετά δύσκολη. Τα τελευταία 2 χρόνια μιλάω ανοιχτά για αυτό, γιατί ξεκουράστηκα αρκετά», είπε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl7j7sd3ifn5)

Στη συνέχεια, ανέφερε πότε έπαθε την πρώτη κρίση επιληψίας. «Ξεκίνησε στα 18 μου, όπως και ο θυρεοειδής, που έχω. Έχουμε βγάλει το συμπέρασμα πως ξεκίνησε σαν ένα σοκ, επειδή έφυγα από το σπίτι μου. Η επιληψία έχει πολλές μορφές και πιστεύω ότι η δική μου ξεκίνησε από το στρες», ανέφερε.

«Υπήρχε μια διαβάθμιση στις κρίσεις μου, ανάλογα με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, αλλά κυρίως ανάλογα με το στρες μου. Υπήρχε μια περίοδος που δεν υπήρχε καν χρόνος για να ξεκουραστώ. Ήταν πολύ σοβαρό κι εγώ ζούσα με το άγχος για το πού θα το πάθω. Αυτό είναι και το πιο επικίνδυνο. Εγώ ευτυχώς, το πάθαινα μόνο πρωί κι αυτό με έσωσε», συμπλήρωσε στη συνέχεια. 



Ειδήσεις σήμερα:

«Η Τουρκία δεν θέλει πλέον να ονομάζεται γαλοπούλα (turkey)» γράφει η Le Figaro

Εκτόξευση των κρουσμάτων πάνω από τις 25.000 - 19 θάνατοι και 98 διασωληνωμένοι

Στη φυλακή 53χρονος που κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονης στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης