Πέτρος Φιλιππίδης: Έτσι συγκεντρώθηκαν τα 20.000 ευρώ για την εγγύηση - Πώς «βοήθησε» ο Μπιμπίλας

Πέτρος Φιλιππίδης: Έτσι συγκεντρώθηκαν τα 20.000 ευρώ για την εγγύηση - Πώς «βοήθησε» ο Μπιμπίλας

«Δεν αφέθηκε ελεύθερος για λόγους υγείας αλλά γιατί δεν είναι ύποπτος φυγής και επειδή δεν είναι επικίνδυνος να τελέσει άλλα αδικήματα», είπε ο δικηγόρος του ηθοποιού

filippidis
Ο Πέτρος Φιλιππίδης νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους όταν λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η εισαγγελέας του δικαστηρίου εξήγησε ότι δεν θεωρείται πλέον επικίνδυνος για να τελέσει αδικήματα.

Μεταξύ των όρων για να αρθεί η προσωρινή κράτησή του ήταν να καταβληθεί και το ποσό των 20.000 ευρώ.

Η εκπομπή «Πρωινό» που παρουσιάζουν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ποιοι βοήθησαν για να συγκεντρωθεί η εγγύηση των 20.000 ευρώ.

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, παραγγέλθηκε από τον Εισαγγελέα η αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη. Καταβλήθηκε η εγγυοδοσία των 20.000 ευρώ και θα τηρηθούν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Θέλω να γίνει κατανοητό, ότι δεν αφέθηκε ελεύθερος ο Πέτρος Φιλιππίδης για λόγους υγείας, όπως κάποιοι εσφαλμένα διακινούν. Ο Πέτρος Φιλιππίδης αφέθηκε ελεύθερος γιατί δεν είναι ύποπτος φυγής και επειδή δεν είναι επικίνδυνος να τελέσει άλλα αδικήματα. Οι λόγοι υγείας που υπάρχουν καθόλου δεν ελήφθησαν υπόψιν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο», είπε αρχικά ο δικηγόρος του ηθοποιού Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Στη συνέχεια ο κ. Δημητρακόπουλος εξήγησε πώς με τον τρόπο του βοήθησε και ο Σπύρος Μπιμπίλας για να συγκεντρωθεί όλο το ποσό.

«Τα 20.000 ευρώ της εγγύησης συγκεντρώθηκαν από τους συγγενείς του ηθοποιού, όπως σημείωσε ο κ. Δημητρακόπουλος, ενώ ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας «βοήθησε» με τον τρόπο του. «Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια που επικοινώνησε με την Ελπίδα Νίνου και της είπε για ένα ποσό της τάξεως των 2.000 ευρώ, το οποίο προέρχεται από πνευματικά δικαιώματα. Και αυτό το ποσό, πράγματι εισπράχθηκε και συνέβαλε κι αυτό στο να συγκεντρωθούν οι 20.000 ευρώ που είναι το ποσό της εγγυοδοσίας».

Σε άλλο σημείο ο δικηγόρος σημείωσε πως η Ελπίδα Νίνου είναι σε απόλυτη ευτυχία, αλλά συνάμα πολύ συνειδητοποιημένη.

Πέτρος Φιλιππίδης: Έτσι συγκεντρώθηκαν τα 20.000 ευρώ  για την εγγύηση - Η «βοήθεια» του Μπιμπίλα
Κλείσιμο

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα
Στο Πρωινό μίλησε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι λάθος η έκφραση. Δεν βοήθησα για να βρεθούν χρήματα. Τα χρήματα αυτά υπήρχαν και ο δικαιούχος θα έπρεπε να τα πάρει».

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τη «βοήθεια» στην εγγύηση του Πέτρου Φιλιππίδη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης