Η Βαρβάρα Κίρκη κάνει έκκληση να βρεθεί ο μάρτυρας που είδε τον Θέμη Αδαμαντίδη να τη χτυπάει

Η Βαρβάρα Κίρκη κάνει έκκληση να βρεθεί ο μάρτυρας που είδε τον Θέμη Αδαμαντίδη να τη χτυπάει

H δίκη του τραγουδιστή πήρε αναβολή και έχει οριστεί για τις 14 Ιουλίου - «Δεν έφυγα νωρίτερα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω», είχε πει σε χθεσινές της δηλώσεις

Kirki_Themis
Αναβολή για τις 14 Ιουλίου πήρε η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη μετά την καταγγελία που έκανε η πρώην σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό.

Η Βαρβάρα Κίρκη μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» κάνει έκκληση στον κόσμο να μιλήσουν οι μάρτυρες που ήταν μπροστά στον ξυλοδαρμό της από τον γνωστό τραγουδιστή.

«Κάνω έκκληση να βρεθεί ο αυτοκινητιστής που μπροστά στα μάτια του ο Θέμης Αδαμαντίδης με χτύπησε. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας, την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 1:30 τα ξημερώματα. Επίσης θέλω να διευκρινίσω ότι τα λεφτά που έστελνα στην πρώην σύντροφο του Θέμη, Αναστασία Στεφάνοβα, τα έστελνα κατ’ εντολή του τραγουδιστή. Δεν το έκανα αυθαίρετα. Το ίδιο συνέβαινε και στην πρώην σύζυγο του Θέμη…», τονίζει η Βαρβάρα Κίρκη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl7jon5pmrfl)


«Δεν έφυγα νωρίτερα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω»
Σε χθεσινές τις δηλώσεις η Βαρβάρα Κίρκη είχε μιλήσει και πάλι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.
Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η Βαρβάρα Κίρκη. Η σύντροφός του Θέμη Αδαμαντίδη, η οποία τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό, δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς στο τηλέφωνο.

«Με τον Θέμη ήμασταν μαζί ενάμιση χρόνο. Συνέχεια με χτύπαγε, από ζήλεια, είναι λογικό, όλος ο κόσμος το ξέρει. Δεν έφυγα νωρίτερα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω, απλά είναι τα πράγματα. Βοήθεια μου ζητούσε συνέχεια, προσπάθησα, ήμουν συνέχεια δίπλα του. Αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι κακό. Αλήθεια τον αγάπησα. Τον αγαπάω! Αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά, ζαλίζομαι συνέχεια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχει παράνοιες, ότι φλέρταρα με όλο τον κόσμο, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ήταν λάθος μου που τα ανεχόμουν, αλλά τον αγάπησα. Όλοι μου έλεγαν να φύγω», είπε αρχικά η Βαρβάρα Κίρκη για να ολοκληρώσει: «Δεν θέλω λεφτά από τον Θέμη. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε να φάμε, το ψυγείο ήταν άδειο. Ίσως τον αγάπησα περισσότερο απ’ ότι μ’ αγάπησε αυτός. Με ζήλευε παθολογικά, αλλά όλα έχουν ένα όριο».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl6oyy1ugnlt)


Ποια είναι η Βαρβάρα Κίρκη
Η Βαρβάρα Κίρκη έχει σπουδάσει Διοίκηση και Οικονομία, αλλά και αισθητικός, όμως το μόντελινγκ είναι εκείνο που την κέρδισε τελικά. Η Βαρβάρα Κίρκη είχε επίσης ξεχωρίσει στο «Super Deal» του Χρήστου Φερεντίνου, καθώς ήταν ένα από τα κορίτσια που κρατούσαν τις βαλίτσες στο τηλεπαιχνίδι, ενώ έχει υπάρξει και παρουσιάστρια του High TV.

Εκτός από τη δουλειά της, η Βαρβάρα Κίρκη έχει απασχολήσει τα Μέσα και με την προσωπική της ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το 2013 είχε υπάρξει σύντροφος του Παντελή Παντελίδη για ένα χρόνο, ενώ το 2014 είχε σχέση και με τον Ηλία Κασιδιάρη, όταν εκείνος ήταν βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρό­νο. Η ίδια, μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει για τον λαϊκό τραγουδιστή: «Ο Θέμης είναι σημα­ντικό κεφάλαιο στη ζωή μου. Μένου­με μαζί και είμαστε παντού μαζί, στις συναυλίες, στο μαγαζί και οπουδήπο­τε αλλού. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος».

Δείτε βίντεο: Βαρβάρα Κίρκη για Θέμη Αδαμαντίδη: «Δεν έφυγα νωρίτερα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω»

Βαρβάρα Κίρκη για Θέμη Αδαμαντίδη: «Δεν έφυγα νωρίτερα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω»


Ειδήσεις σήμερα:


Δίκη Λιγνάδη: Aντίστροφη μέτρηση για την ετυμηγορία - Ολοκληρώνονται οι αγορεύσεις των συνηγόρων


Καιρός: Ισχυροί άνεμοι και ο υδράργυρος στους 39 βαθμούς - Πού υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς


Ολονύχτια μάχη με τις πυρκαγιές στο Σερνικάκι Φωκίδας και στο Κρανίδι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης