Τα ματιασμένο «Πρωινό» και η «Σμύρνη» στην τηλεόραση

Τα ματιασμένο «Πρωινό» και η «Σμύρνη» στην τηλεόραση

Συνεχίζεται το τηλεοπτικό τσίρκο με αμείωτη ένταση και όλο και περισσότερους να προστίθενται στην σκηνή

Ntenisi-Smyrni-TV
Η πιο γοητευτική νεοεισερχόμενη περσόνα στην ιδιωτική τηλεόραση για την φετινή χρονιά είναι το «Γεράκι» από το «The Chase». Γνώση, χιούμορ, διακριτικότητα και ιδιαίτερο στυλ.

Καμία γυναίκα δεν είναι βαλίτσα για να την πάρει ο άντρας της στην δουλειά ή στα ταξίδια. Καμία γυναίκα που παντρεύτηκε έναν άνδρα δεν θεωρείται εργασιακή προίκα. Εχει απόλυτο δίκιο η Νάταλι να νιώθει προσβεβλημένη. Και όχι μόνο επειδή είναι συνεργάτιδά μου. Είναι επαγγελματίας και η επαγγελματική πρόταση έγινε σε δύο ανθρώπους όχι σε έναν και στην γυναίκα του. Εχω σταθεί πολύ τυπική και πολλές φορές ενώ έπρεπε να βγω και να στηρίξω δεν το έκανα επειδή τα παιδιά είναι συνεργάτες και προσπάθησα να είμαι τυπική. Αλλά κάπου φτάνει… Φτάνει.



Η mini σειρά-υπερπαραγωγή της Μιμής Ντενίση, «Σμύρνη μου αγαπημένη», δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το ΑΝΤ1+ και κάνει πρεμιέρα, αύριο, στις 05 Ιουλίου σε πρώτη προβολή. Σε σενάριο Μιμής Ντενίση και Martin Sherman και σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, η ιστορία της μεγαλύτερης παραγωγής στα χρονικά του ελληνικού κινηματογράφου, «Σμύρνη μου αγαπημένη» μεταφέρεται σε μια mini σειρά 4 επεισοδίων διάρκειας 50 λεπτών, διαθέσιμων μόνο στο ΑΝΤ1+. Με πρωταγωνιστές τους Μιμή Ντενίση, Λεωνίδα Κακούρη, Burak Hakki, Κρατερό Κατσούλη, Ταμίλα Κουλίεβα, Κατερίνα Γερονικολού.

Φωνακλού, ναζιάρα και κοσμοπολίτισσα || Σμύρνη Μου Αγαπημένη: Η ΣΕΙΡΑ


Το ματιάσαμε το «Πρωινό». Και όχι, δεν μιλώ μόνο για τον κορωνοϊό που «χτύπησε» πολλούς συνεργάτες της εκπομπής και τους ευχόμαστε από καρδιάς περαστικά. Μιλώ για αποχωρήσεις. Και όχι για την Φαίη Σκορδά, μόνο… Η καθυστέρηση στην εξεύρεση της διάδοχης κατάστασης έχει προβληματίσει πολλούς συνεργάτες της εκπομπής. Και φυσικά τα αντανακλαστικά της αγοράς είναι αστραπιαία. Και οι προτάσεις πέφτουν βροχή… Και μάλλον θα φύγουν κι άλλοι.

Πάντως η Αννα Ζηρδέλη πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρη αντικαταστάτρια της Φλορίντας Πετρουτσέλι στο «Mega Καλημέρα».

Άβολο αυτό που συνέβη με την συνεργάτιδα της εκπομπής «Σούπερ Κατερίνα», η οποία ενόχλησε με ερώτηση στον Γιώργο Λιανό. Φυσικά επικεφαλής είναι η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αποφασίζει και αναλαμβάνει και την ευθύνη. Και ίσως έπρεπε να το είχε κάνει και στο παρελθόν περισσότερες φορές. Γιατί και μπορεί και πρέπει.

Εξαιρετικό το τρέιλερ της «Στοργής» στον ΣΚΑΪ. Μαρία Ναυπλιώτου, μία αδυναμία σου την έχουμε για να είμαστε ειλικρινείς.

«Από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 και κάθε βράδυ, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 23:40 γυρνάμε πίσω τα ρολόγια μας στα 80’s με ελληνικές βιντεοταινίες, ορόσημο της δεκαετίας της αλλαγής, της απελευθέρωσης, της ευημερίας, της γέννησης του lifestyle αλλά και της κιτς αισθητικής στην ελληνική πραγματικότητα!» Αυτά μας λέει ο Alpha κι αυτά περιμένουμε να δούμε εμείς οι παλαιότεροι.

Κουιζάκι: ποια δημοσιογράφος έκανε τέσσερα δοκιμαστικά για τέσσερα διαφορετικά πάνελ;


Ειδήσεις σήμερα:

Κραυγή αγωνίας από τους Ουκρανούς: «Γιατί θέλουν να μας σκοτώσουν; Σταματήστε»

Φωτιά σε δασική έκταση στο Άγιο Όρος

Οι παππούδες για τον θάνατο της 14χρονης Ελένης: «Ψέματα λένε, το κορίτσι δεν είχε ούτε γρατζουνιές ούτε τίποτα»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης