X-Factor: Όλα όσα έγιναν στο 6ο live του μουσικού talent show

X-Factor: Όλα όσα έγιναν στο 6ο live του μουσικού talent show

«Έχουμε δεθεί πολύ με τους παίκτες μας. Έχουμε κάνει πειράματα και πρόβες. Δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός», δήλωσε ο Στέλιος Ρόκκος - Δείτε τα σχετικά βίντεο

xfactor2080
Πραγματοποιήθηκε το 6ο live του «X Factor» και η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στα παρασκήνια του κατέγραψε τις ερμηνείες που ενθουσίασαν κοινό και κριτική επιτροπή, έζησε από κοντά τις εκπλήξεις της βραδιάς και μίλησε με τους πρωταγωνιστές του μουσικού talent show του MEGA.

Φιλοξένησε επίσης τον Μίλτο Χαρόβα, τον διαγωνιζόμενο που αποχώρησε χθες. Οι κριτές Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, έζησαν και σε αυτό το live show μαζί με τους διαγωνιζόμενους την αγωνία της πρόκρισης στον ημιτελικό.

«Όλα τα παιδιά αξίζουν που είναι εδώ. Είναι ξεχωριστά, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και ανυπομονώ κάθε φορά που βγαίνουν στη σκηνή να δω τι έχουν ετοιμάσει. Όποιος και να κερδίσει, το αξίζει», είπε ο Μιχάλης Κουινέλης.

Ο Στέλιος Ρόκκος δήλωσε: «Έχουμε δεθεί πολύ με τους παίκτες μας. Έχουμε περάσει ώρες μαζί. Έχουμε κάνει πειράματα και πρόβες. Δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός».

Ο Χρήστος Μάστορας τόνισε: «Δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον. Είναι όλοι υπέροχοι και ελπίζω ο κόσμος να κάνει αυτό που έχει μέσα στην καρδιά του». Επίσης, αστειεύτηκε λέγοντας για τη διαγωνιζόμενη της ομάδας του: «Ελπίζω ο κόσμος να βγάλει την Κατερίνα Λαζαρίδου νικήτρια».

Ο αντισυμβατικός Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε και αυτή την Κυριακή δίπλα στην κριτική επιτροπή και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της βραδιάς. Καίρια ήταν και η παρουσία του Νίκου Μουρατίδη, ο οποίος σχολίαζε τις εμφανίσεις με εύστοχες ατάκες μέσα από τη μεγάλη του μουσική εμπειρία

Στα highlights της βραδιάς, ο Στέλιος Ρόκκος μάς ξεσήκωσε με μεγάλες του επιτυχίες που αγαπάμε. Ακόμα, η Ήβη Αδάμου παρουσίασε ένα θεαματικό act με δικά της κομμάτια σε έντονους χορευτικούς ρυθμούς, ενώ μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο ερμήνευσαν την καινούργια τους μπαλάντα με τίτλο «Εμείς».

Ο Μίλτος Χαρόβας, ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε χθες από το «X Factor», βρέθηκε σήμερα στο στούντιο του «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για την εμπειρία του.

«Το χαίρομαι πολύ. Το διασκέδασα. Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έμαθα και έζησα. Για τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου», δήλωσε ο νεαρός καλλιτέχνης,

Στην ερώτηση για το αν περίμενε να αποχωρήσει από το μουσικό talent show του MEGA, είπε: «Μοιραία θα γινόταν. Καταλαβαίνω ότι δεν ήμουν ο πιο δουλεμένος». Αποκάλυψε μάλιστα πως έπιασε πρώτη φορά μικρόφωνο στο «X Factor».

Ακόμα, ο νεαρός καλλιτέχνης παραδέχτηκε ότι έπειτα από κάθε live έβλεπε τα βίντεο με την εμφάνισή του και εντόπιζε κάποια λάθη. «Με το στρες δεν τα καταλαβαίνεις», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την πρόταση του Αντρέα Γεωργίου να συμμετάσχει στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», είπε πως η συζήτηση ήταν σε πολύ πρώιμο στάδιο. «Θα μιλήσω με τον Αντρέα και θα σας ενημερώσω. Δεν είχα ιδέα για την πρόταση», συμπλήρωσε.

Για τα σχέδιά του ανέφερε: «Δεν ξέρω τι θα κάνω. Έχω ακόμα έναν χρόνο στο σχολείο. Θα ασχοληθώ με τη μουσική μου και με όλα τα υπόλοιπα».

Δείτε τα βίντεο εδώ:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl6ou8alkkvd)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl6ovqd9ebch)

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά σε αγροτική έκταση στη Φωκίδα - Σηκώθηκαν τέσσερα αεροσκάφη

Στα δικαστήρια με τον Κούγια και χαμογελαστός ο Θέμης Αδαμαντίδης

Κλείδωσαν τα παιδιά τους για 20 λεπτά στο αυτοκίνητο, στις Σέρρες, για να φάνε σουβλάκια - Τα έβγαλαν ημιλιπόθυμα λόγω ζέστης οι αστυνομικοί




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης