Κατερίνα Καινούργιου: Ξεσπάθωσε στον αέρα με αφορμή την ερώτηση της ρεπόρτερ στον Γιώργο Λιανό

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεσπάθωσε στον αέρα με αφορμή την ερώτηση της ρεπόρτερ στον Γιώργο Λιανό

«Θέλω την ευγένεια που έχω κι εγώ, να την έχουν και οι συνεργάτες μου», είπε μεταξύ άλλων η η παρουσιάστρια 

katerina158
Η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπάθωσε και ανέβασε τους τόνους, παρακολουθώντας το απόσπασμα των δηλώσεων του Γιώργου Λιανού. Ο εκνευρισμός της παρουσιάστριας, προήλθε από την ερώτηση της δημοσιογράφου: «Για την παρουσίαση έχει γίνει πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο, πώς θα σου φαινόταν εσένα αυτό;».

Η Κατερίνα Καινούργιου φανερά ενοχλημένη τόνισε: «Στεναχωρήθηκα πολύ με αυτό που είδα. Δεν έγινε ποτέ πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο, απλά υπάρχει μια φημολογία. Η ερώτηση “έγινε η πρόταση” δεν ήταν πολύ ευγενική. Κι επειδή είναι κι από τη δική μου εκπομπή στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί με τον Γιώργο έχουμε πολύ καλή σχέση και προσωπική», δήλωσε η παρουσιάστρια.
KatKen125
Σε συνέχεια του λόγου της, σχολίασε: «Θα έπρεπε να ρωτήσει, με αγάπη το λέω στη Φαίη Φώτου, της έχω πει μπράβο ούκ ολίγες φορές, “υπάρχει μια φημολογία”, όχι ότι έχει γίνει πρόταση. Άλλο να υπάρχει μια φημολογία κι άλλο να πηγαίνεις και να ρωτάς τον άνθρωπο που μόλις γύρισε και έχει κάνει μεγάλη επιτυχία. Άλλο φημολογία κι άλλο πρόταση».

«Όταν ο άλλος έρχεται από το εξωτερικό, είναι ευγενέστατος πάντα και οκ με τους δημοσιογράφους, στη εκπομπή μας έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι έξω από το ραδιόφωνο. Και με το που φτάνει του λέμε “έχει γίνει πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο”, δεν είμαστε ευγενικοί», ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

«Επειδή είδα ότι στεναχωρήθηκε ο Γιώργος, θα τον πάρω μετά και προσωπικά. Δεν μου άρεσε η διατύπωση της ερώτησης. Να είμαστε προσεκτικοί γιατί μια διατύπωση μπορεί να εκθέσει την εκπομπή και την παρουσιάστρια. Επειδή η εκπομπή λέγεται Super Κατερίνα θέλω την ευγένεια που έχω κι εγώ, να την έχουν και οι συνεργάτες μου», είπε κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο με την ερώτηση που αναστάσωσε την Κατερίνα Καινούργιου:
Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl6on8eutiyh)

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά σε αγροτική έκταση στη Φωκίδα - Σηκώθηκαν τέσσερα αεροσκάφη

Στα δικαστήρια με τον Κούγια και χαμογελαστός ο Θέμης Αδαμαντίδης

Κλείδωσαν τα παιδιά τους για 20 λεπτά στο αυτοκίνητο, στις Σέρρες, για να φάνε σουβλάκια - Τα έβγαλαν ημιλιπόθυμα λόγω ζέστης οι αστυνομικοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης