Λευτέρης Πανταζής: Είμαι έτοιμος για έναν γάμο… ποτέ δεν λέω, ποτέ

Λευτέρης Πανταζής: Είμαι έτοιμος για έναν γάμο… ποτέ δεν λέω, ποτέ

«Θα έρΘει και το εγγονάκι κάποια στιγμή, αλλά θα το μάθουμε να λέει ΛΕΠΑ, όχι παππού», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πανταζής - Δείτε το βίντεο 

Pantazhs_789
Ο Λευτέρης Πανταζής σε μία συνέντευξη, μίλησε τόσο για την επαγγελματική, όσο και για την προσωπική του ζωή. Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον νέο δίσκο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην νέα επιτυχημένη συνεργασία του με τον Dj Valentino. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος δεν απέρριψε το ενδεχόμενο να παντρευτεί, ενώ μίλησε και για τον γάμο της κόρης του, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο.

Ο τραγουδιστής, σε ερώτηση της δημοσιογράφου, για το εάν πρόκειται να τραγουδήσει κάποια στιγμή ένα τραπ κομμάτι, απάντησε καταφατικά, λέγοντας: «Βέβαια, ετοιμάζω έναν δίσκο τώρα για τον χειμώνα, με 10 τραγούδια από όλα τα είδη της μουσικής. Ίσως έχω με τον ΤΡΑΝΟ κάποιο ντουέτο. Δεν θέλω να κουράζω τον κόσμο, θέλω να τον ξεκουράζω».

Όσον αφορά στους στίχους των τραπ κομματιών, που τον τελευταίο καιρό έχουν προκαλέσει πολλές συζητήσεις ο ίδιος τόνισε: «Θα προσέξουμε τον στίχο. Δεν θα έχει σχέση με αυτά που λένε τα παιδιά, διότι απλώς τα λένε, δεν τα έχουν ζήσει. Είναι πολύ μικρά αυτά τα παιδιά, για να έχουν ζήσει τέτοιες καταστάσεις. Απλώς αυτά είναι σημεία των καιρών, που έρχονται από την Αμερική».
pantazis__koni_metaxa_478
Σε συνέχεια των δηλώσεών, ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε το ενδεχόμενο να παντρευτεί: «Είμαι πολύ έτοιμος για γάμο. Είμαι πάντα έτοιμος, για τα πάντα. Ποτέ δεν ξέρεις, τι γίνεται, επομένως ποτέ μην λες ποτέ. Μπορεί να έρθει ένα πλάσμα και να σου δώσει μία στο κεφάλι και να πεις ότι πια δεν θα είμαι μόνος μου».

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο τραγουδιστής μίλησε για τον γάμο της κόρης του, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο: «Είμαστε έτοιμοι να γίνει ο γάμος. Εγώ είμαι αυτός που θα τους διασκεδάζω, που θα πάω τη νύφη στον γαμπρό. Έχω χάσει καμία δεκαριά κιλά, θα χάσω και άλλα δύο για να έχω περιθώριο να ξαναβάλω», ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο να γίνει παππούς: «Θα έρΘει και το εγγονάκι κάποια στιγμή, αλλά θα το μάθουμε να λέει ΛΕΠΑ, όχι παππού».

Δείτε το βίντεο:
Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl6qpriclvex)
 
Ειδήσεις σήμερα:

Αναβλήθηκε για 14 Ιουλίου η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Ντίνας Κώνστα από παράσταση του 1966

Ο Ερντογάν χάνει τις εκλογές απ’ όλους τους πιθανούς αντιπάλους του, δείχνουν δημοσκοπήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης