X-Factor: Ανατροπές και εκπλήξεις στο 6ο live show

X-Factor: Ανατροπές και εκπλήξεις στο 6ο live show

Μία ανάσα πριν τον ημιτελικό, το 6ο live ήταν γεμάτο συγκινήσεις, αμείωτο ρυθμό και ένταση - Δείτε φωτογραφίες

ΕΛΕΝΑ_ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ
Μία ανάσα πριν τον ημιτελικό, το 6ο live show του «X-Factor» στο MEGA, χθες, Κυριακή 3 Ιουλίου, είχε συγκινήσεις, αμείωτο ρυθμό και ένταση.

Στο ξεκίνημα της βραδιάς, ο Αντρέας Γεωργίου κράτησε την «παράδοση» και χόρεψε στους εκρηκτικούς ρυθμούς του «SloMo» της Chanel. Στα highlights, ο Στέλιος Ρόκκος, ο τραγουδοποιός που παντρεύει το συναίσθημα του λαϊκού τραγουδιού με την ορμή της ροκ μουσικής, μας ξεσήκωσε με μεγάλες του επιτυχίες που αγαπάμε. Ακόμα, η Ήβη Αδάμου παρουσίασε ένα θεαματικό act με δικά της κομμάτια σε έντονους χορευτικούς ρυθμούς. Οι δύο καλλιτέχνες μοιράστηκαν τη σκηνή για ένα ντουέτο με την καινούργια τους μπαλάντα με τίτλο «Εμείς».

ΣΤΕΛΙΟΣ_ΡΟΚΚΟΣ___ΗΒΗ_ΑΔΑΜΟΥ

Οκτώ διαγωνιζόμενοι ρίχτηκαν στη μάχη με τραγούδια από το παραδοσιακό και έντεχνο ρεπερτόριο μέχρι την Lady Gaga και τους Queen, πλαισιωμένοι από σκηνικά και χορευτικά που εντυπωσίασαν. Οι κριτές-μέντορες, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, έζησαν μαζί τους την αγωνία της πρόκρισης.

ΑΝΤΡΕΑΣ_ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο αντισυμβατικός Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε δίπλα στην κριτική επιτροπή και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της βραδιάς. Καίρια ήταν και η παρουσία του Νίκου Μουρατίδη, ο οποίος σχολίαζε τις εμφανίσεις με εύστοχες ατάκες μέσα από τη μεγάλη του μουσική εμπειρία.

Η ψηφοφορία του κοινού έφερε υποψήφιους προς αποχώρηση τους Μίλτο Χαρόβα, Θάνο Λάμπρου και Γιάννη Ονησιφόρου, με τον Ηλία Ψινάκη να διασώζει με ασυλία τον Θάνο Λάμπρου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου. Οι τέσσερις κριτές-μέντορες κλήθηκαν να πάρουν την τελική, κρίσιμη απόφαση και έδωσαν το εισιτήριο για το live show του ημιτελικού στον Γιάννη Ονησιφόρου. Ο Μίλτος Χαρόβας, από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη, αποχαιρέτησε το «X Factor».

Κλείσιμο
ΜΙΛΤΟΣ_ΧΑΡΟΒΑΣ

Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος μετέφεραν από το backstage την ατμόσφαιρα αλλά και την αγωνία των διαγωνιζόμενων. Το «Χ Factor» κατέκτησε τα social media και αυτήν την Κυριακή, με το #XFactorGR να γίνεται πρώτο trend στο Twitter.

ΗΛΙΑΣ_ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ___ΚΑΤΕΡΙΝΑ_ΛΙΟΛΙΟΥ

Παράλληλα, το MEGA μετέδωσε σε live streaming στο TikTok, το Instagram και το Facebook μέρος του on-air show, αποσπώντας χιλιάδες likes από τους χρήστες των social media.




Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκροί στην άσφαλτο 15χρονη και 23χρονος

Συγκλονιστικά πλάνα από τη συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους MV-22 Osprey σε αμερικανικό αεροπλανοφόρο

Βαρβάρα Κίρκη για Θέμη Αδαμαντίδη: «Δεν έφυγα νωρίτερα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης