Η Δόμνα Μιχαηλίδου πήγε στο Chart Show – Είναι θαυμάστρια του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η Δόμνα Μιχαηλίδου πήγε στο Chart Show – Είναι θαυμάστρια του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η υφυπουργός Εργασίας έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε σε ένα ψυχαγωγικό σόου για να τιμήσει τον φίλο της ο οποίος αναδείχτηκε Νο1 τραγουδοποιός των τελευταίων ετών

Domna1
Η Δόμνα Μιχαηλίδου ήταν καλεσμένη στη μουσική εκπομπή «Chart Show» που παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή. Στην χθεσινοβραδινή εκπομπή βρέθηκε καλεσμένος και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, καθώς αναδείχθηκε Νο1 τραγουδοποιός των τελευταίων δεκαετιών!

Η υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και υπ. Βουλευτής Α Πειραιά & Νήσων με τη Ν.Δ. Δόμνα Μιχαηλίδου δηλώνει θαυμάστρια του τραγουδιστή και βρέθηκε στο πλατό για να τον τιμήσει.

Οι δυο τους γνωρίζονται χρόνια και τους συνδέει βαθιά φιλία
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναδείχτηκε Νο1 τραγουδοποιός και τραγούδησε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για την πολιτικό με τα πιο κολακευτικά λόγια.

Μίλησε για τη φιλία τους πριν εκείνη ασχοληθεί με την πολιτική, για τις γνώσεις, τη διαδρομή της, την ευγένειά της, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «τέτοιοι άνθρωποι χρειάζονται στην πολιτική»!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl5f7ob2x9kh)

Κλείσιμο
Μάλιστα φάνηκε να γνωρίζει με λεπτομέρειες το έργο της στο υπουργείο Εργασίας για τα ΑΜΕΑ, τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, τους άστεγους και τα ορφανά.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου από την πλευρά της ανέφερε ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ένας μοναδικός καλλιτέχνης, με ιδιαίτερες ευαισθησίες και με διακριτική προσφορά στα παιδιά που έχουν ανάγκη στήριξης.

Σημείωσε ακόμα ότι με τα τραγούδια του έχει ερωτευτεί εκείνη και οι φίλες της, έχει δεχτεί αφιερώσεις από αγόρια, έχει νοσταλγήσει στιγμές!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl5fs527v2rl)


Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Αστυνομικοί σκότωσαν 25χρονο Αφροαμερικανό που έτρεχε να ξεφύγει μετά από τροχαία παράβαση


Πολύ υψηλή η επικινδυνότητα για πυρκαγιές σήμερα


Νικητές και χαμένοι μιας παράξενης τηλεοπτικής χρονιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης