Κώστας Τουρνάς: Μια εικόνα που δεν ξεχνώ, ήταν η μητέρα του Γιώργου Μαρίνου στο πρώτο τραπέζι να κλαίει

Κώστας Τουρνάς: Μια εικόνα που δεν ξεχνώ, ήταν η μητέρα του Γιώργου Μαρίνου στο πρώτο τραπέζι να κλαίει

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σύγχρονη μουσική σκηνή και περιέγραψε ένα περιστατικό από τα παλιά με τον Γιώργο Μαρίνο

τουρναας_cleanup
Συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Τουρνάς και δεν δίστασε να αναφερθεί στα νέα ταλέντα του χώρου, την τραπ σκηνή, αλλά μίλησε επίσης και για ένα περιστατικό που έζησε με τον Γιώργο Μαρίνο και τη μητέρα του.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ανοιχτά» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία.

«Έζησα πολλά χρόνια με φίλους μου, που ήταν ομοφυλόφιλοι. Υπήρξαν κάποιες σκηνές που πραγματικά με σόκαραν, σχετικά με την κοινωνική τους πλευρά και τι περνάει ο καθένας μόνος του», είπε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl3z7s7f0zkx)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο και τη μητέρα του. «Μια εικόνα που δεν ξεχνώ ποτέ ήταν όταν η μητέρα του Γιώργου Μαρίνου καθόταν στο πρώτο τραπέζι. Πάντα ερχόταν σε μια παράσταση η μητέρα του, αλλά και ο πατέρας του. Ο Γιώργος έλεγε τότε, μια εξαιρετική μπαλάντα, όπου ανάμεσα σε άλλα, έλεγε "να είχα κι εγώ τη δική μου αγάπη". Μιλούσε για την έλλειψη συντροφικότητας, ταιριού και αγάπης. Επειδή ήταν εξαιρετική μπαλάντα, μπορούσες να μπεις μέσα σε αυτό, συναισθηματικά», εξήγησε.

«Πολλές φορές κοιτούσαμε τον Γιώργο από την κουίντα, τους συναδέλφους, το κοινό και τις αντιδράσεις. κοιτάζω από την κουίντα τότε, τη μητέρα του Γιώργου κι ήταν ανέκφραστη, αλλά ήταν μούσκεμα κι έτρεχαν τα μάτια της. Για εμένα αυτό είναι σοκ. Σαν να της συμβαίνει κάτι και τη θλίβει», συμπλήρωσε.

Όσο για τη σύγχρονη μουσική, ο Κώστας Τουρνάς δήλωσε: «Η σύγχρονη μουσική σκηνή χαρακτηρίζεται χίλια τα εκατό από μία λέξη - κλειδί στα δικά μου μάτια, τον θυμό. Έχει έναν θυμό, ο οποίος είναι απόλυτα δικαιολογημένος. Άλλοτε μεταφράζεται σε βρισιές, και άλλοτε σε διεκδίκηση. Ακούς στα τραγούδια συχνά "θέλω, θέλω, θέλω". Πίσω του κρύβει πάντα έναν θυμό».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl3z7gi8qni9)

Αναφορικά με την  τραπ σκηνή, είπε: «Δεν είμαι φίλος της τραπ μουσικής, αυτού του είδους της έκφρασης, γιατί αγαπάω πολύ τη μουσική. H τραπ έχει έναν ρυθμό, μία πιεστική αντίληψη του ρυθμού, πεζό λόγο, ρίμα που δεν είναι εύκολο πράγμα και υπάρχουν εξαιρετικά ταλαντούχοι άνθρωποι σε αυτό. Εάν ένας άνθρωπος που ασχολείται με τη μουσική ξεθυμώσει, δεν ψάχνει να βρει φταίχτες και μιλήσει για τον εαυτό του, νομίζω ότι θα μας δώσει περισσότερα. Ο θυμός δεν είναι καλός σύμβουλος. Ωραία, θα είσαι ένας καταγγέλλων. Και λοιπόν;»



Ειδήσεις σήμερα:

Ηλίας Νικολακόπουλος: Πάνδημη θλίψη για το δημοσκόπο της Μεταπολίτευσης

Απεργίες και κορωνοϊός προκαλούν... έμφραγμα στα αεροδρόμια: Σε απόγνωση χιλιάδες ταξιδιώτες - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Κορωνοϊός: Ποιοι και γιατί χρειάζονται τη δεύτερη αναμνηστική δόση - Το σκεπτικό της Επιτροπής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης