Ορλάντο Μπλουμ: «Στα 19 έσπασα την σπονδυλική μου στήλη και οι γιατροί μου είπαν ότι δεν θα ξαναπερπατήσω»

Ορλάντο Μπλουμ: «Στα 19 έσπασα την σπονδυλική μου στήλη και οι γιατροί μου είπαν ότι δεν θα ξαναπερπατήσω»

Στα 45 του χρόνια ο ηθοποιός δείχνει με υπερηφάνεια το σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί για να έχει τέλειους κοιλιακούς

bloom
Ο Ορλάντο Μπλουμ αισθάνεται περήφανος για τον εαυτό του - και δικαίως - αφού επέστρεψε στο γυμναστήριο και ακολούθησε ένα νέο πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο 45χρονος ηθοποιός δεν ήταν ποτέ εκείνος που απέφευγε να δείξει το κορμί του καθώς πάντα είναι γυμνασμένος και βρίσκεται σε φόρμα.

Όμως, ο πρωταγωνιστής του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να διατηρεί το κορμί του γυμνασμένο καθώς στα 19 του χρόνια είχε σπάσει την πλάτη του.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι οι γιατροί του είχαν πει «δεν θα περπατούσε ποτέ ξανά». Εκείνος όμως δεν πτοήθηκε και απέδειξε περίτρανα ότι οι γιατροί είχαν κάνει λάθος.

Ο ηθοποιός για να γιορτάσει την πρόοδό του ανέβασε στο Instagram του μια σειρά από βίντεο στα οποία γυμνάζεται σκληρά και σηκώνει βάρη.

Οι καλογυμνασμένοι του κοιλιακοί ήταν σε πρώτο πλάνο και εκείνος έδειχνε να απολαμβάνει το κάθε λεπτό από την προπόνηση που έκανε.



Οι έξι εκατομμύρια followers τον αποθέωναν για την υπερπροσπάθεια που έκανε.

«Κάνει πολύ ζέστη εδώ μέσα», σχολίασε ένας θαυμαστής.

Κλείσιμο


«Αυτό το βίντεο μου έφτιαξε τη μέρα. Είσαι καταπληκτικός», έγραψε ένας άλλος, ενώ αρκετοί δεν μπορούσαν να μην παρατηρήσουν πόσο «τυχερή» είναι η μέλλουσα σύζυγός του Κέιτι Πέρι.

Bloom10
Bloom20


Το σοκαριστικό ατύχημα
Ο παρ' ολίγον θανατηφόρος τραυματισμός του Ορλάντο, που είχε ως αποτέλεσμα ο ηθοποιός να σπάσει τη σπονδυλική του στήλη, συνέδη όταν πήδηξε από μια ταράτσαπάνω σε έναν σωλήνα αποχέτευσης που υποχώρησε.

Έπεσε από τρεις ορόφους και έσπασε τους σπονδύλους του, με έναν γιατρό εκείνη την εποχή να του λέει ότι «δεν ήταν σίγουρος για το πόσο σοβαρή ήταν η βλάβη που είχε υποστεί στη σπονδυλική του στήλη».

Ο ηθοποιός πέρασε αρκετές εβδομάδες στο νοσοκομείο πριν βγει και έχοντας πείρους τιτανίου στη σπονδυλική του στήλη.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι μετά το ατύχημά του ο ηθοποιός επέστρεψε στην ιππασία, κάτι που τον οδήγησε ξανά στο νοσοκομείο.

Μιλώντας για το περιστατικό χρόνια αργότερα, είχε πει: «Μέχρι τότε, δεν είχα μια υγιή εκτίμηση για τη ζωή και τον θάνατο - ότι δεν είμαστε ανίκητοι. Έκανα πολύ σκοτεινές σκέψεις και είχα συνειδητοποιήσει ότι μπορεί και να μην ξαναπερπατούσα ποτέ».

bloom-peri


Ευτυχώς, ο Ορλάντο επέζησε και ξεπέρασε τα όποια προβλήματα είχε και απολαμβάνει την οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της Κέιτι Πέρι. Ο Μπλουμ το 2019 έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του αλλά λόγω της πανδημίας δεν έχουν παντρευτεί ακόμα.

Μιλώντας στη «Daily Mail» η Πέρι είχε πει για τον επικείμενο γάμο της: «Ακόμα προσπαθούμε να βρούμε τον προορισμό και την τοποθεσία. Κάθε δύο μήνες υπάρχει μια νέα παραλλαγή, νέα παραλλαγή, νέα παραλλαγή».

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2022: Αγωνία τέλος - Μετά τις 13:00 ανακοινώνονται οι βαθμοί

Χαλάνδρι: Αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια πέφτοντας πάνω σε δέντρο - Σοβαρά τραυματίας ο οδηγός

Ελληνοτουρκικά: Έτοιμος ο φάκελος Μητσοτάκη για το ΝΑΤΟ - Στο ίδιο τραπέζι με Ερντογάν στη Μαδρίτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης