Κιάρα Φεράνι: Η κόρη της μέρα με τη μέρα ξετρελαίνει το Instagram

Κιάρα Φεράνι: Η κόρη της μέρα με τη μέρα ξετρελαίνει το Instagram

Η μικρή κόρη της Ιταλίδας ινφλουένσερ ξετρελαίνει καθημερινά το Instagram με τις απίθανες εκφράσεις, που απαθανατίζει η μαμά της

chiara_ferragni_5896
Η Ιταλίδα blogger, ινφλουένσερ και επιχειρηματίας Κιάρα Φεράνι, μοιράζεται καθημερινά με τους 27 εκατομμύρια ακόλουθούς της, στιγμές από την καθημερινή της ζωή.

Συχνά στις φωτογραφίες και στα βίντεο της διάσημης Ιταλίδας, βλέπουμε τα παιδιά της, τη μικρή Βιτόρια και τον Λίο. Η ενός έτους μικρούλα και ο τετράχρονος αδερφός της, είναι τα πιο πολυφωτογραφημένα ίσως παιδιά των social media, αφού η μαμά τους, αναρτά συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο από οικογενειακές τους στιγμές.


Πριν από μερικά χρόνια τα βλέμματα μπορεί να έπεφταν πάνω μόνο στον Λίο, όμως η αδερφή του ήρθε για να κερδίσει μερικά από τα likes του και τους θαυμαστές του. Στη φωτογραφία παρακάτω, η μικρούλα παίζει τον ρόλο της μαμάς και για την ακρίβεια της πολυάσχολης, που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με δύο μωρά σε ένα καρότσι και το κινητό στο χέρι.

Κλείσιμο

Μπορεί τα βίντεάκια της να τρελαίνουν το διαδίκτυο, όμως αυτό που αρέσει περισσότερο στους διαδικτυακούς φίλους της μαμάς της, είναι οι ξεκαρδιστικές γκριμάτσες που κάνει άθελά της και πάντα η Φεράνι προλαβαίνει, να τις απαθανατίσει με το κινητό της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης