Η Έλενα διδάσκει και η Φαίη δεν υπογράφει

Η Έλενα διδάσκει και η Φαίη δεν υπογράφει

Αρχίζουμε πλέον να σηκώνουμε τα χέρια με όλα αυτά που συμβαίνουν

paparizou2_2
Στην αρένα των Mad Awards συνέβη ό,τι ακριβώς συμβαίνει και στην κοινωνία. Μόνο που, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο μέσα σε ένα χώρο όπου βρίσκονται χιλιάδες άνθρωποι και πάρα πολλά παιδιά, δεν δείχνεις καμία ανοχή. Ποιος σκέφτηκε να τους επιτρέψει, όσοι προκάλεσαν την πρώτη φασαρία, να παραμείνουν και να ζητήσουν συγγνώμη και να τραγουδήσουν και να βραβευτούν. Οι ευθύνες των διοργανωτών είναι πολύ μεγάλες και απέναντι στα θέματα ασφαλείας, αλλά και βέβαια απέναντι σε έναν θεσμό, ο οποίος, είτε αρέσει είτε όχι, πλέον απαξιώνεται σημαντικά.

Απ’ όλο αυτό που συνέβη χθες βράδυ υπάρχει και κάτι καλό. Οι φωνές των καλλιτεχνών που καταδίκασαν τα έκτροπα, μία Ελενα Παπαρίζου η οποία όρθωσε ανάστημα για τρίτη φορά μέσα σε μία εβδομάδα. Σε πρώτη φάση με την συμμετοχή της στο Pride, σε δεύτερη απομακρύνοντας έναν επιδειξία και προστατεύοντας το κοινό της σε συναυλία της και σε τρίτη φάση γυρίζοντας την πλάτη σε έναν τραγέλαφο, αλλά έχοντας πρώτα προστατέψει όλους όσοι βρίσκονταν κοντά της.

Το σφράγισε με τη δήλωσή της, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: «Λυπάμαι βαθύτατα, από το 2022 υπάρχει πόλεμος, πεθαίνει κόσμος, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα μεγάλους και παιδιά με σοβαρά νοσήματα. Αυτά με θλίβουν. Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα. Όχι αυτό που έγινε χθες μπροστά στα μάτια μας μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών και κυρίως παιδιών. Το λιγότερο που οφείλαμε να κάνουμε, ήταν να απομακρυνθούμε από το σημείο της έντασης για να γλιτώσουμε τα χειρότερα. Όχι στη βία όχι στο μίσος. Δεν τα έχει ανάγκη αυτά η κοινωνία μας».

Η Παπαρίζου είναι αυθεντικό πρότυπο. Όχι για το θεαθήναι. Αλλά γιατί έτσι ζει και σκέφτεται, έτσι δρα και έτσι αντιδρά. Ακομπλεξάριστη, ανοιχτόκαρδη, ταλαντούχα, πεντάμορφη, καλοσυνάτη, αληθινή και γενναία. Δικαίως Ελενάρα.

Αφήνοντας τα χθεσινά της μουσικής, ας δούμε τα χθεσινά της τηλεόρασης, όπου το σενάριο επαναλήφθηκε για μία ακόμη φορά. Η Φαίη Σκορδά δεν υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Δεν υπάρχει λόγος να αναλυθεί το τι και το πώς και το γιατί. Απλά η Φαίη δεν υπέγραψε χθες ούτε και σήμερα. Αύριο ξημερώνει μία νέα τηλεοπτική μέρα. Τελεία.

Σύμφωνα με τα spoiler, φεύγει ο Μαρτίκας από το «Survivor». Αν ισχύει, νομίζω ότι αρχίζει ένα δεύτερο Survivor επί ελληνικού εδάφους. Το οποίο θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Καλή επιτυχία στις κυρίες που δοκιμάστηκαν σε οντισιόν σήμερα για τη θέση της Φλορίντας Πετρουτσέλι στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Είδατε; Κάποια κουίζ τα απαντάω…

Το παρακάτω δεν νομίζω… Ποια πανελίστρια συζητάει αυτή την περίοδο με δύο εκπομπές και δεν έχει διαρρεύσει καμία; Μπράβο της. Αλλωστε, είναι κορίτσι σπάνιο.

Ειδήσεις σήμερα

Σαντορίνη: «Δεν ήταν ο συμπλέκτης, έσπασαν όλο το κάρτερ» λέει για τους Γάλλους ο υπεύθυνος των ενοικιαζόμενων ΙΧ

Δείτε τα «διαμάντια» που εντοπίστηκαν στα πόθεν έσχες βουλευτών και πρώην υπουργών

Μητσοτάκης: Η ΕΕ καλεί την Τουρκία σε αποκλιμάκωση της έντασης - Ελπίζω αυτή τη φορά να εισακούσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης