Rise: Η οικογένεια Αντετοκούνμπο στην πρεμιέρα της βιογραφικής ταινίας

Rise: Η οικογένεια Αντετοκούνμπο στην πρεμιέρα της βιογραφικής ταινίας

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου φιλμ που θα κάνει πρεμιέρα αύριο στην πλατφόρμα Disney+

rise-12-
Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Rise» πραγματοποιήθηκε χθες στο Λος Άντζελες, ενώ θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 23 Ιουνίου στη streaming υπηρεσία Disney+.

To «Rise» (Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο), αφηγείται την αληθινή ιστορία της οικογένειας Αντετοκούνμπο και το ταξίδι τους από την Ελλάδα, στις ΗΠΑ και την κορυφή του παγκόσμιου μπάσκετ.

Πιο συγκεκριμένα, η ταινία θα μας μεταφέρει στα παιδικά χρόνια των παιδιών στα Σεπόλια μέχρι και την σπουδαία πορεία του Γιάννη στο ΝΒΑ, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος κόντρα στο Φοίνιξ.

Rise | Official Trailer | Disney+


Η οικογένεια Αντετοκούνμπο έδωσε το «παρών» στη λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας, ενώ ο Έλληνας σταρ του NBA φόρεσε το ίδιο πράσινο κοστούμι με τους γιους του.

Ο κορυφαίος μπασκετομπολίστας, δήλωσε σχετικά με το βιογραφικό φιλμ: «Είμαι ενθουσιασμένος και με τιμά που η Disney+ μεταφέρει την ιστορία της οικογένειάς μου σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.Ελπίζω ότι θα εμπνεύσει όσους βρίσκονται σε παρόμοιες συνθήκες να διατηρήσουν την πίστη, να παραμείνουν πιστοί στους στόχους τους και να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια για μια καλύτερη ζωή».

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο υποδύεται στο «Rise», ο Ούτσε Αγκάντα. Η Γετίντε Μπαντάκι θα κάνει την Βέρα Αντετοκούνμπο, ο Ντάγιο Οκενίγι θα παίξει τον πατέρα του, Τσαρλς Αντετοκούνμπο, που έχει φύγει από τη ζωή.

Η παραγωγή ανήκει στον Μπέρνι Γκόλμαν, γνωστό από τη δουλειά του στην ταινία «300» και το σενάριο στον Αράς Αμέλ.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα του «Rise»

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης