Οδυσσέας Σταμούλης: «Δεν υπέγραψα την επιστολή των καλλιτεχνών κατά του Αλέξη Κούγια»

Οδυσσέας Σταμούλης: «Δεν υπέγραψα την επιστολή των καλλιτεχνών κατά του Αλέξη Κούγια»

«Από αυτά που υποθέτω ότι περιέχει συμφωνώ και προσυπογράφω», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός - Δείτε το σχετικό απόσπασμα

stamoulis13383
Για τους «Δύο Ξένους», τον Νίκο Σεργιανόπουλο αλλά και την επιστολή που υπέγραψαν ορισμένοι καλλιτέχνες κατά του Αλέξη Κούγια, μίλησε ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Πιο συγκεκριμένα, τον ηθοποιό συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», όπου μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για το Survivor. Όπως παραδέχτηκε το είδε μια - δυο φορές φέτος, επειδή συμμετείχε η Μυριέλλα Κουρεντή. «Μου φαίνεται αδιανόητο που πάνε και βρίζονται, μου φαίνεται τρελό. Το είδα για τη Μυριέλλα, εγώ δεν θα πήγαινα», είπε χαρακτηριστικά.

Στην πορεία της συζήτησης, ο ίδιος τοποθετήθηκε για την επιστολή που έχουν στείλει συνάδελφοί του στον Αλέξη Κούγια και εξήγησε τον λόγο που δεν περιλαμβάνει το δικό του όνομα. «Αυτό συνέβη για τυπικούς λόγους. Και εγώ να ήμουν θα ήμασταν 344, ενώ είμαι βέβαιος ότι με αυτή την επιστολή συμφωνούν πέντε χιλιάδες, αλλά από αυτά που υποθέτω ότι περιέχει συμφωνώ και προσυπογράφω. Δεν μπορείς να λες ότι... οι επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι και δεν ξέρω τι, αυτό είναι δολοφονία χαρακτήρων».

Τέλος, για την επιτυχημένη σειρά «Δύο Ξένοι» και τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ο Οδυσσέας Σταμούλης είπε:

«Οι Δύο Ξένοι είναι ένα από τα σίριαλ που έχω κάνει. Έτυχε να είναι τόσο επιτυχημένο και δικαίως είχε κάνει επιτυχία. Έχω κάνει 38 χρόνια θέατρο. Καλώς ή κακώς έχω δεν εξαντλείται κι ούτε αρχίζει ούτε τελείωσε με τους Δύο Ξένους. Το σίριαλ ήταν μια ευτυχής συγκυρία, έχουμε κάνει και μάπες.

Θυμάμαι καλημέρα και καληνύχτα γιατί με τον Νίκο. Ήμασταν στο ίδιο καμαρίνι, λέγαμε καλημέρα όταν αλλάζαμε και καληνύχτα το βράδυ. Θέλω να πω ότι δεν είχα κάποια ιδιαίτερη γνωριμία. Είχα τη γνώμη ενός πάρα πολύ καλού συναδέλφου και καλού ηθοποιού».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckwjaiq6sqep)


Ειδήσεις σήμερα:

Οι αποδείξεις για τον... χρυσό συμπλέκτη που υποχρεώθηκαν να πληρώσουν οι Γάλλοι τουρίστες στη Σαντορίνη

Ανάλυση Le Figaro για τις τουρκικές προκλήσεις: Το φιτίλι καίει ανάμεσα σε Αθήνα και Άγκυρα

«Ο 42χρονος έβγαλε το μαχαίρι και τον σκότωσε» λέει αυτόπτης μάρτυρας για τη δολοφονία στην Ξάνθη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης